adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

VIDEO | Nicolae Dică, extrem de supărat. ”Dacă voi rămâne la echipă voi vedea ce strategie voi adopta”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20842712/1/screenshot-41.png

Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, este supărat pentru că jucătorii săi fac greşeli mari şi nu reuşesc să se concentreze si în campionat aşa cum o fac în Europa.

”A fost un joc foarte slab. Nu am reuşit nici azi să ne ridicăm la nivelul din Europa. Nu ştiu de ce. Le tot spun că noi avem ca obiectiv campionatul, iar ei se pare că au senzaţia că au atins obiectivul calificându-se în Conference League. Clubul acesta este obişnuit cu altceva, cu Liga Campionilor. Aici, în Conference League, câştigăm doar nişte bani.

În seara asta am făcut act de prezenţă. Am văzut greşeli de la jucători cu experienţă, de la care aştept mai mult. Nu e vorba de greşelile individuale, ci de faptul că nu ne concentrăm suficient.

Dacă voi rămâne la echipă voi vedea ce strategie voi adopta pentru că se pare că lucrurile pe care mi le doresc eu nu pot fi realizate, chiar dacă jucătorii au calitate. Nu am putut să-i motivez pe jucători să evolueze cu o viteză în plus”,
a declarat Nicolae Dică.

Echipa Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele