Ultima oră
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin

VIDEO ǀ Nicolae Dică iese la atac! Critici severe la adresa unei formaţii din Superligă: ”Pentru mine este un semn de întrebare!”

CS Mioveni Publicat de Emanoil Ursache pe 16 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21021156/1/331055977-3490940387844204-6813468788176860462-n.jpg

Nicolae Dică, antrenorul ultimei clasate CS Mioveni, a criticat politica de transferuri a conducerii clubului Petrolul Ploieşti, în contextul aducerii în tabăra ”lupilor galbeni” a experimentatului fundaş central Paul Papp.

Dică a subliniat o situaţie paradoxală la Petrolul. Deşi nou-promovata se confruntă cu probleme financiare, conducerea acesteia transferă fotbalişti pe salarii mari, conform spuselor tehnicianului ”lanternei roşii” din Superligă.

Săgeţile lui Nicolae Dică către conducerea Petrolului

Fostul antrenor al celor de la FCSB a mai precizat că CS Mioveni nu îşi permite să le acorde jucătorilor salarii mari, însă încearcă să le plătească acestora banii la timp.

”Mi-am mai dorit jucători, dar noi nu putem să ne luptăm cu ”U” Cluj, Petrolul, care dau salarii foarte mari. Şi noi l-am vrut pe Nistor, l-am sunat, dar n-am putut să-i oferim salariul pe care l-au oferit cei de la ”U” Cluj.

La Petrolul nu am înţeles cum l-au luat pe Papp, ştiu că i s-a oferit un salariu mare. Ştiam că acolo sunt probleme cu banii. Nu înţeleg cum se aduc jucători la Petrolul, pe ce criterii. Pentru mine este un semn de întrebare, am văzut că sunt probleme cu banii, nu s-au dat salariile la jucători, dar aduc jucători pe salarii mari.

Noi nu ne permitem acest lucru, am adus jucători pe patru mii, cinci mii de euro. Dar încercăm să-i plătim la timp. Nu ne permitem să dăm salarii mari!”, a declarat Nicolae Dică în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Rapid.

Deşi ocupă ultimul loc în clasament, CS Mioveni este neînvinsă în ultimele 4 meciuri din Superligă, de când conducerea tehnică a echipei a fost preluată de Nicolae Dică.

CS Mioveni – Petrolul Ploieşti 1-0, UTA – CS Mioveni 1-2, CS Mioveni – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 şi ”U” Cluj – CS Mioveni 2-2 sunt rezultatele înregistrate de Nicolae Dică de până acum în Superligă alături de argeşeni.

CS Mioveni o va întâlni pe teren propriu pe Rapid, vineri, de la ora 20:00, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2, online de PrimaPlay.ro şi în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Sursa foto: CS Mioveni (Facebook) 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele