Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

VIDEO | Nicolae Dică, încrezător după egalul cu FC Botoşani. ”Trebuie să credem în şansa noastră!”

CS Mioveni Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

CS Mioveni a reuşit să smulgă un egal în partida cu FC Botoşani, scor 1-1, după ce Bogdan Rusu a marcat din penalty în minutul 88. 

Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de egalul obţinut împotriva moldovenilor şi încrezător că echipa sa se poate salva de la retrogradare. Tehnicianul lui CS Mioveni a vorbit şi despre problemele salariale.

"E bine că am luat acest punct. Prima repriză a fost echilibrată, noi am avut o ocazie, cei de la Botoşani o ocazie şi au marcat acel gol din fază fixă. În repriza a doua, am schimbat sistemul de joc, din 4-3-3 în 4-3-1-2 , şi am reuşit să punem presiune pe adversar, ne-am creat situaţii de gol. Consider că rezultatul este echitabil.

Avem o şansă în plus de a ne salva, de a merge la baraj. Am plecat cu 9 puncte, am reuşit să acumulăm 13 puncte în 9 etape. Pentru echipa de pe ultimul loc, cred că este un lucru pozitiv. Important este să rămânem uniţi, să avem încredere în noi, să avem curaj la fiecare meci şi să încercăm să rămânem în prima ligă.

Când am venit, am spus că vom fi o echipă care nu ne predăm. Trebuie să credem în şansa noastră! Situaţia financiară este bună. Săptămâna viitoare vom primi salariile, ce ni s-a promis. Au fost banii cesionaţi, totul este în regulă. Unii dintre jucători sunt cu banii la zi, alţii au o lună întârziere, dar nu e o mare problemă", a spus Nicolae Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele