Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4

VIDEO | Nicolae Dică, încrezător după egalul cu FC Botoşani. ”Trebuie să credem în şansa noastră!”

CS Mioveni Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

CS Mioveni a reuşit să smulgă un egal în partida cu FC Botoşani, scor 1-1, după ce Bogdan Rusu a marcat din penalty în minutul 88. 

Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de egalul obţinut împotriva moldovenilor şi încrezător că echipa sa se poate salva de la retrogradare. Tehnicianul lui CS Mioveni a vorbit şi despre problemele salariale.

"E bine că am luat acest punct. Prima repriză a fost echilibrată, noi am avut o ocazie, cei de la Botoşani o ocazie şi au marcat acel gol din fază fixă. În repriza a doua, am schimbat sistemul de joc, din 4-3-3 în 4-3-1-2 , şi am reuşit să punem presiune pe adversar, ne-am creat situaţii de gol. Consider că rezultatul este echitabil.

Avem o şansă în plus de a ne salva, de a merge la baraj. Am plecat cu 9 puncte, am reuşit să acumulăm 13 puncte în 9 etape. Pentru echipa de pe ultimul loc, cred că este un lucru pozitiv. Important este să rămânem uniţi, să avem încredere în noi, să avem curaj la fiecare meci şi să încercăm să rămânem în prima ligă.

Când am venit, am spus că vom fi o echipă care nu ne predăm. Trebuie să credem în şansa noastră! Situaţia financiară este bună. Săptămâna viitoare vom primi salariile, ce ni s-a promis. Au fost banii cesionaţi, totul este în regulă. Unii dintre jucători sunt cu banii la zi, alţii au o lună întârziere, dar nu e o mare problemă", a spus Nicolae Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele