Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO ǀ Nicolae Dică, nervos după meciul cu Voluntari: ”Când e bine? Spune-mi şi mie, că nu ştiu!”

FCSB Publicat pe 13 sep 2022
mail-share icon Email

Nicolae Dică s-a arătat iritat de întrebările jurnaliştilor de la finalul partidei cu FC Voluntari, după ce echipa pe care o antrenează, FCSB, a înregistrat un nou semi-eşec în campionat.

Tehnicianul ”roş-albaştrilor” le-a transmis nervos elevilor săi că vor trebui să se concentreze pe campionat de acum încolo şi nu pe rezultatele din cupele europene. De asemenea, antrenorul a fost deranjat de întrebările pe care le-a primit legate de păstrarea majorităţii jucătorilor de la meciul cu West Ham cu FC Voluntari.

”A fost aşa o nebunie pe finalul jocului. În Europa am făcut jocuri bune, am câştigat, şi în campionat nu reuşim să câştigăm. Am pierdut foarte multe puncte şi play-off-ul este departe de noi. 

(n.r.- în Europa vă mai gânditi la locul 2? Dică se enervează) Ne mai gândim la locul doi. Ne gândim să câştigăm în campionat. Vom vedea ce vom face în Europa. Nu mai trebuie să punem presiune pe jucători în Europa, nu mai contează.

Este important ca jucătorii să înţeleagă că trebuie să joace la trei-patru zile. Am fost şi eu fotbalist şi la trei-patru zile jucam. 

(n.r.- schimbări la pauză Popescu şi Coman) Îmi doresc altceva de la ei şi vreau mai mult de la ei şi de la toţi, nu doar de la ei. 

Popescu este un jucător tânăr, un jucător de perspectivă, are şi căderi. Important este să muncească în fiecare zi, iar atunci când intră pe teren să dea totul pentru echipă. 

În afară de Tamm şi de Radunovic, care sunt ăia cu foarte multa experienţă?! Când vorbim de foarte mare experienţă, vorbim de jucători de la 28-30 de ani în sus. Noi avem doi jucatori peste 30 de ani.

Când îi schimb, nu-i bine că-i schimb, când merg cu o echipa, nu e bine că merg cu o echipă. Când e bine? Spune-mi şi mie, că nu ştiu.

(n.r.- despre Anderlecht) Optimist trebuie să fiu. Eu de obicei sunt pozitiv!”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Antrenorul ”roş-albaştrilor” a mai discutat şi despre Billel Omrani, cel mai recent fotbalist adus de FCSB: ”Să vedem cât timp îi va trebui să intre cu echipa, voi avea o discuţie cu el. E un jucător de valoare, sper să aibă evoluţii bune sau chiar mai bune.

Ştiam că va veni, că sunt discuţii avansate, încă de acum câteva zile. A fost printre primii atacanţi pe care a vrut clubul să-i aducă, înainte să vin eu.”.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal, transmis în direct de către Prima Sport 1. Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalti în minutul 90+7.

Pentru FCSB a marcat Miculescu, în minutul 82, iar pentru FC Voluntari a înscris Nemec din penalti, în minutul 90+7.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele