Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Nicolae Dică s-a simţit neîndreptăţit în partida cu Sepsi! ”Săracu' nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede”

CS Mioveni Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

CS Mioveni a pierdut cu 4-1 în faţa lui Sepsi şi a fost eliminată din Cupa României, în faza ”sferturilor”. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Nicolae Dică, antrenorul argeşenilor, a declarat la finalul meciului că echipa sa a jucat mai bine decât o arată scorul, iar anumite decizii luate de centralul partidei i s-au părut eronate.

”Am făcut o partidă bună, chiar dacă am pierdut 4-1. Am luat ultimele două goluri pe final de joc, am primit şi acel cartonaş roşu în minutul 45.

Prima repriză a fost echilibrată. Am încercat să jucăm un fotbal plăcut şi, în multe momente, ne-a ieşit. În a doua repriză, chiar dacă am avut un om în minus, am încercat să ţin mai sus echipa, am schimbat sistemul.

Nu ştiu de ce a făcut acel gest (n.r. Vlad Pop, la eliminare), el e un băiat mai liniştit. Din ce am înţeles, el a dat cu pieptul, nu cu capul.

Arbitrul, săracu', nici nu ştia, i-a dat altuia cartonaş roşu, apoi s-a întors. Săracu', era disperat, nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede. Nici n-a aşteptat de la VAR. Cum a fost şi la penalty, era disperat, nu ştia cum să facă să ne dea Sepsi gol.

Băi, stai liniştit, că Sepsi e o echipă foarte bună, de play-off. Săracu', nu ştia cum să facă să primim gol. În fine, nu vreau să comentez arbitrajul, cu toată că aş avea mai multe de spus”, a spus Nicolae Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele