Ultima oră
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen

VIDEO | Nicolae Dică s-a simţit neîndreptăţit în partida cu Sepsi! ”Săracu' nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede”

CS Mioveni Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

CS Mioveni a pierdut cu 4-1 în faţa lui Sepsi şi a fost eliminată din Cupa României, în faza ”sferturilor”. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Nicolae Dică, antrenorul argeşenilor, a declarat la finalul meciului că echipa sa a jucat mai bine decât o arată scorul, iar anumite decizii luate de centralul partidei i s-au părut eronate.

”Am făcut o partidă bună, chiar dacă am pierdut 4-1. Am luat ultimele două goluri pe final de joc, am primit şi acel cartonaş roşu în minutul 45.

Prima repriză a fost echilibrată. Am încercat să jucăm un fotbal plăcut şi, în multe momente, ne-a ieşit. În a doua repriză, chiar dacă am avut un om în minus, am încercat să ţin mai sus echipa, am schimbat sistemul.

Nu ştiu de ce a făcut acel gest (n.r. Vlad Pop, la eliminare), el e un băiat mai liniştit. Din ce am înţeles, el a dat cu pieptul, nu cu capul.

Arbitrul, săracu', nici nu ştia, i-a dat altuia cartonaş roşu, apoi s-a întors. Săracu', era disperat, nu ştia cum să dea cartonaş roşu mai repede. Nici n-a aşteptat de la VAR. Cum a fost şi la penalty, era disperat, nu ştia cum să facă să ne dea Sepsi gol.

Băi, stai liniştit, că Sepsi e o echipă foarte bună, de play-off. Săracu', nu ştia cum să facă să primim gol. În fine, nu vreau să comentez arbitrajul, cu toată că aş avea mai multe de spus”, a spus Nicolae Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele