adplus-dvertising
Ultima oră
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"

VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870858/2/sta.jpg

România s-a impus cu Bosnia Herţegovina, scor 4-1, în ultimul meci al stagiunii din Liga Naţiunilor. Partida s-a văzut în direct pe Prima TV. Au marcat: Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.. În ciuda acestui succes, ”tricolorii” au retrogradat în Liga C, deoarece Finlanda s-a impus în Muntenegru, cu 2-0.

Nicolae Stanciu a fost unul din cei mai activi jucători de pe teren, iar la final a declarat că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să rămână selecţioner.

"Nu ne rămâne decât să avem aceeaşi aitutdine şi să facem tot posibilul să ne calificăm la EURO.

Nu am fost aici nici în martie, nici în iunie, nu am dreptul să vorbesc. Nu am apucat să văd toate meciurile. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea din aceste două meciuri şi cred că trebuia să le caştigăm pe ambele. Vreau să le mulţumesc fanilor care ne-au încurajat şi vreau ca de la anul să fie alături de noi.

(n.r despre evoluţia din joc) Punctul de plecare a fost meciul din Finlanda. S-a văzut o îmbunătăţire a jocului, a ceea ce însemnă să porţi tricoul naţionalei. Aceste două meciuri au schimbat impresia. Nu ştiu dacă l-am convins pe Mister să rămână, dar din 2016 de când am debutat la naţională s-au schimbat cinci antrenori, nu e uşor. Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi cât mai mult timp",
a explicat Stanciu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri