Ultima oră
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

VIDEO ǀ Nicolas Popescu a semnat cu FC Voluntari pentru următorii 4 ani

FC Voluntari Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

FC Voluntari a anunţat, prin intermediul reţelelor sociale, transferul definitiv al jucătorului Nicolas Popescu, de la Farul Constanţa, care a semnat cu formaţia ilfoveană pe o perioadă de 4 ani.

Nicolas Popescu este un mijlocaş central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campion naţional cu Farul la categoriile U17 şi U19.

A debutat pentru echipa mare a constănţenilor în primul eşalon la data de 25 iulie 2021, adunând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reuşit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U19 din această vară din Slovacia, fiind coechipier cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon.

În total, noul jucător al Voluntariului a strâns 10 prezenţe la echipa naţională U19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu şi va participa la antrenamentul din această dimineaţă, miercuri.

”Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari!”, este mesajul transmis de ilfoveni pentru Nicolas Popescu, pe Facebook. 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele