Ultima oră
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”

VIDEO | Nimes - Olympique de Marseille 2-3. Dario Benedetto a reuşit un hat-trick şi le-a asigurat victoria oaspeţilor

Fotbal Internațional Publicat pe 29 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19284305/1/dario-benedetto.jpg
Olympique de Marseille s-a impus în această seară, în deplasare, 3-2 pe terenul lui Nimes, într-un meci din etapa a 27-a din Ligue 1. 
 
 
Nimes a deschis scorul încă din minutul 5, prin Ferhat, dar oaspeţii au ripostat imediat, iar agentinianul Dario Benedetto a fost eroul Marsiliei în acest meci. Atacantul de 29 de ani a reuşit un hat-trick, golurile sale fiind marcate în minutele 10, 36 şi 69. Pe final, pe fondul relaxării survenite în tabăra oaspeţilor, Nimes s-a apropiat tot mai periculos de poarta veteranului Mandanda şi a reuşit să aducă puţin suspans graţie reuşitei lui Deaux, din minutele suplimentare. A fost prea târziu pentru ca gazdele să mai obţină ceva, astfel că Marseille a câştigat toate punctele puse în joc şi şi-a consilidat locul secund în clasament, cu 55 de puncte. De cealaltă parte, Nimes se scufundă tot mai mult, are 27 de puncte, iar acum se află pe locul 18, loc care duce la finalul sezonului în barajul pentru menţinerea în Ligue 1.
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri