Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Ninge ca în poveşti la Bergamo. Atalanta - Villarreal a fost amânat pentru joi!

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20498498/1/ninge.jpg

UPDATE: Iniţial meciul a fost reprogramat pentru ora 22:30, dar ninsoarea nu a permis să aibă loc lovitura de start, astfel cele două echipe vor juca joi, cel mai probabil de la ora 16:00.

În aceeaşi grupă are loc şi partida Manchester United - Young Boys Berna. Gazdele conduc cu 1-0, iar în acest moment clasamentul grupei este următorul: 1. Manchester United – 13 puncte, 2. Villarreal – 7 puncte, 3. Atalanta – 6 puncte, 4. Young Boys – 4 puncte. Primele două clasate la finalul grupei vor evolua în optimile Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa.

La Bergamo ninge foarte puternic, iar Atalanta - Villarreal este foarte probabil să nu se poată disputa miercuri, dacă zăpada nu se va opri, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Oficialii vor analiza situaţia la 21:30, iar dacă vremea nu va permite disputara la 22:00, confruntarea va fi mutată joi, de la ora 16:00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri