Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | Noapte horror pentru Mircea Lucescu la Munchen! Bayern - Dinamo Kiev 5-0. Lewandowski a fost de neoprit

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 30 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20412002/1/profimedia-0635259131.jpg

Dinamo Kiev n-a reuşit să infirme predicţiile pentru meciul cu Bayern Munchen, din grupa E a Ligii Campionilor, şi a pierdut la scor confruntarea de la Munchen, 0-5, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

Robert Lewandowski a reuşit o ‘dublă’ rapidă, în minutele 12 (din penalty) şi 27.

Atacantul polonez a ajuns la 13 goluri în 9 meciuri pentru Bayern în acest sezon, în toate competiţiile. În plus, Lewa a înscris în toate partidele disputate la Munchen în 2021.

În Liga Campionilor, Lewandowski este al treilea cel mai bun marcator din istoria competiţiei (după Cristiano Ronaldo şi Leo Messi), cu 75 de goluri. A înscris 24 de goluri în ultimele 18 meciuri din UCL.

Dinamo Kiev şi-a creat câteva ocazii bune de gol în prima repriză, dar a căzut în repriza a doua, când n-a avut şut pe poartă.

Serge Gnabry (68’), Leroy Sane (74’) şi Maxim Choupo-Moting (87’) au adâncit coşmarul pentru echipa lui Mircea Lucescu.

Este cea mai clară victorie obţinută de Bayern Munchen în istoria confruntărilor cu Dinamo Kiev. Precedentul record era 4-1 în 1994, tot în Liga Campionilor.

Dinamo Kiev este fără gol marcat după primele două runde din grupa E a Ligii Campionilor, dar are un punct după remiza albă cu Benfica Lisabona. Bayern este liderul clasamentului, cu 6 puncte.

Tot în grupa E, Benfica Lisabona a produs marea surpriză a serii şi a învins-o pe FC Barcelona cu 3-0. Catalanii n-au niciun punct după primele două meciuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20412002/2/clasament-grupa-bayern.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri