Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | ”Noi am avut nişte penalty-uri clare, henţuri clare şi VAR-ul nu a intervenit”. Eugen Neagoe a răbufnit, după eşecul cu CFR Cluj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20897052/1/neagoe.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Superligă. Toate cele trei goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa arbitrajului, despre care a spus că nu a intervenit prin tehnologia VAR în momente cruciale.

”Au o echipă foarte valoroasă, un antrenor foarte bun, un preşedinte valoros, dar dacă este o fază clară, despre ce vorbim? Ne întoarcem în anii ’85-’86 când minţeam poporul cu televizorul. Dacă stăm să îi minţim pe oameni că al doilea gol al CFR-ului a fost penalty şi că la Yeboah nu a fost roşu, înseamnă că merităm să jucăm cu Gibraltar. Cu tot respectul, CFR putea să ne bată cu 5-0, au o echipă valoroasă şi probabil că vor câştiga şi campionatul ăsta. Dar oamenii care sunt puşi să împartă dreptatea pe teren… Păi, faceţi dreptate!

Noi am avut nişte penalty-uri clare, henţuri clare şi VAR-ul nu a intervenit. Aţi văzut piciorul lui Fulop. Putea să îi facă dublă fractură de tibie şi peroneu. Chiar aşa fraieri suntem cu toţii?

Vă dau cuvântul meu de onoare că sunt supărat că nu îmi place să pierd, dar asta nu are nicio legătură cu realitatea. CFR putea să mă bată cu 5-0, dar nu de maniera asta. Nu e corect. De ce facem lucrurile astea? Dacă îmi daţi şi mie o explicaţie… Că am vrut VAR, arbitri de top… Dar de ce se întâmplă doar împotriva noastră? Spuneţi-mi o fază pentru noi de când a început campionatul ăsta şi sincer mă las.

Echipa campioană din ultimii cinci ani nu ne-a pus probleme. S-au aruncat acolo la primul penalty, pentru că au stat numai pe jos, aşteptau… Iar la golul doi nu poate fi vorba despre penalty. Dacă îl eliminau pe Yeboah, poate reuşeam mai mult. Pe jucători i-am felicitat pentru atitudine, pentru efortul pe care l-au depus. Trebuie să ridicăm capul”
, a declarat Neagoe, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele