Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

VIDEO | ”Noi am avut nişte penalty-uri clare, henţuri clare şi VAR-ul nu a intervenit”. Eugen Neagoe a răbufnit, după eşecul cu CFR Cluj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20897052/1/neagoe.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Superligă. Toate cele trei goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa arbitrajului, despre care a spus că nu a intervenit prin tehnologia VAR în momente cruciale.

”Au o echipă foarte valoroasă, un antrenor foarte bun, un preşedinte valoros, dar dacă este o fază clară, despre ce vorbim? Ne întoarcem în anii ’85-’86 când minţeam poporul cu televizorul. Dacă stăm să îi minţim pe oameni că al doilea gol al CFR-ului a fost penalty şi că la Yeboah nu a fost roşu, înseamnă că merităm să jucăm cu Gibraltar. Cu tot respectul, CFR putea să ne bată cu 5-0, au o echipă valoroasă şi probabil că vor câştiga şi campionatul ăsta. Dar oamenii care sunt puşi să împartă dreptatea pe teren… Păi, faceţi dreptate!

Noi am avut nişte penalty-uri clare, henţuri clare şi VAR-ul nu a intervenit. Aţi văzut piciorul lui Fulop. Putea să îi facă dublă fractură de tibie şi peroneu. Chiar aşa fraieri suntem cu toţii?

Vă dau cuvântul meu de onoare că sunt supărat că nu îmi place să pierd, dar asta nu are nicio legătură cu realitatea. CFR putea să mă bată cu 5-0, dar nu de maniera asta. Nu e corect. De ce facem lucrurile astea? Dacă îmi daţi şi mie o explicaţie… Că am vrut VAR, arbitri de top… Dar de ce se întâmplă doar împotriva noastră? Spuneţi-mi o fază pentru noi de când a început campionatul ăsta şi sincer mă las.

Echipa campioană din ultimii cinci ani nu ne-a pus probleme. S-au aruncat acolo la primul penalty, pentru că au stat numai pe jos, aşteptau… Iar la golul doi nu poate fi vorba despre penalty. Dacă îl eliminau pe Yeboah, poate reuşeam mai mult. Pe jucători i-am felicitat pentru atitudine, pentru efortul pe care l-au depus. Trebuie să ridicăm capul”
, a declarat Neagoe, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele