Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO Notele lui Banciu | A fost analizat fizicul plin de muşchi al Simonei Halep. ”S-ar putea să fie muncile casnice puse una peste alta”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20701909/1/banciu-halep.png

Simona Halep pare că s-a reinventat sub bagheta lui Patrick Mouratoglu şi arată o formă de zile mari. Schimbările se văd şi pe plan fizic, unde fostul număr 1 WTA a pus masă musculară serioasă. Radu Banciu a analizat cu mult umor această transformare.

”De la sucul ăla de portocale a lui Djokovic nu faci muşchi aşa. De la muncă e, pentru că să nu uităm Simona Halep e o femeie măritată. Când termină cu distracţia, cu turneele astea de tenis care nu interesează pe nimeni şi ajunge acasă s-ar putea ca în familia ei să nu fie altcineva dispus să bată covoarele, să taie guliile şi castraveţii, să scoată butucii din casă, eventual chiar să taie copaci din preajma căsoiului în care locuieşte.

Până la urmă Simona Halep vine dintr-o comunitate, unde munca este deasupra talentului şi interpretărilor statistice. Cred că acasă, ca să nu se întâlnească cu parul, Simona trebuie să se apuce de treabă. Sunt multe de făcut, într-o casă unde bărbatul vine lihnit şi pus pe ceartă, aşa era şi în comunitatea copilăriei noastre, când bărbatul venea acasă şi avea multe întrebări fără răspuns de pus”, a explicat Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele