Ultima oră
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria aduce sărbătoarea în tabăra oaspeţilor VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria aduce sărbătoarea în tabăra oaspeţilor

VIDEO | Notele lui Banciu: Discursul manifest al lui ”Domn' Profesor” în cazul lui Cosmin Achim, implicat în pariuri sportive: ”Iubita lui are un loc în această Comisie de Disciplină!”

Superliga Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21050285/1/captura-ecran-673.png

Cosmin Achim, fost jucător al echipelor Voluntari şi Petrolul, este anchetat de către Departamentul de Integritate din cadrul FRF pentru implicare activă în pariuri. Fotbalistul ar fi pariat chiar şi pe meciuri jucate de echipa pentru care semnase un contract.

Cazul fotbalistul a fost analizat în direct în cadrul emisiunii ”Notele lui Banciu”. Fosta iubită a fotbalistului ar fi cea care l-a dat de gol pe jucător. 

Radu Banciu a avut un discurs manifest în cazul lui Cosmin Achim. Jurnalistul a semnat situaţia în care a ajuns fotbalistul cu un film celebru în care a jucat marele actor Robert De Niro. 

”Iubita fotbalistului are un loc în această Comisie de Disciplină!”

”O mână de femeie e necesară! Ar deschide nişte pârtii pentru deceniile, secolele viitoare, foarte interesante. De ce bărbatul să aibă confortul lui în debara, în cămară, în pivniţă şi nu la jocurile de noroc? E nevoie şi aici de o mână de fier.

Mi-l şi imaginez pe Robert De Niro în Casino urmărit de Sharon Stone şi la loterie, şi la ruletă, şi la păcănele... Vă daţi seama în ce s-ar fi transformat viaţa bietului om? 

Cu cât mai multă lipsă de libertate, cu cât mai multă birocraţie, cu atât mai bine. Ne merităm toţi soarta într-o epocă mai politizată decât pe vremea Congresului al XIV-lea.

Când devii iubită de fotbalist, automat să ai un loc în această Comisie de Disciplină. Este ca şi cum pe vremuri cumpărai o carte, luai Goethe şi trebuia să iei şi Polimerii Coanei Leana, că altfel nu-ţi dădeau. Puţină revoltă e binevenită oriunde. Pe toţi ne afectează o despărţire”, a spus Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele