Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO: Notele lui Banciu | "Iordănescu, antrenor de nivelul lui Becali". Cine e Marinică Malawianul

Special Publicat de Daian Cutu pe 16 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20469494/1/12.jpg

Ediţia de luni a emisiunii Notele lui Banciu a adus momente savuroase, cu privire la cele mai importante momente ale săptămânii trecute. Subiectele principale au fost legate de plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională şi despărţirea dintre Edi Iordănescu şi Gigi Becali.

În emisiune a fost prezentat şi Mario Marinică (56 de ani), care este director tehnic în Malawi, unul din cele mai sărace state din lume.

”E greu de crezut că mai ia o naţională, poate prin Oceania, dar nu nimereşte Rădoi. Un destin de ăsta prin liga a doua prin ceva ţară arabă ar avea. De exemplu ar putea fi antrenor în Liga 2 din Bahrain sau ar putea lupta pentru evitarea retrogradării din Oman. El a mai jucat pe acolo, îl ştiu câţiva shaormari de acolo”, a spus Banciu, despre fostul selecţioner.

Despre Marinică, directorl tehnic al Federaţiei din Malawi (nota 7): ”Să ajungi din judeţul Dâmboviţa până în judeţul Malawi, că practic e cât un judeţ. Mi se pare extraordinar. Dacă ar avea puţin umor şi de vervă, chiar umor negru ar putea candida la Premiul Nobel, nu tot Cărtărescu şi cu Varujan. Să ne povestească de Malawi, cum se joacă meciurile în campionatul intern şi bătălia pentru locurile africane.”

Mesajul lui Gigi Becali către Edi Iordănescu (nota 1): ”Seamănă cu scrisorile alea pe care le-am văzut la revoluţie, care chipurile au fost ale lui Ceauşescu. Tot aşa scria şi el, era analfabetul absolut. Gigi Becali are nivelul lui Ceauşescu în ale scrisului. Acolo el îi transmitea în stilul lui caracteristic niste idei lui Edi Iordănescu. Aici este un domeniu peste care nu pot să trec. Dacă l-aş vedea i-aş spune că imi e ruşine să fiu ca el: manager şi om de afaceri, dar să scriu ca ultimul analfabet. E inadmisibil să ajungi la aşa o vârstă, dar să nu ajungi să scrii la nivel de clasa a patra.”

Al doilea mandat al lui Edi Iodănescu la FCSB (nota 3): ”El e un antrenor de nivelul lui Becali, pentru că dacă nu ar fi antrenor de nivelul lui Becali, nu ar antrena la echipa lui Becali. Prima dată când l-a dat afară de la FCSB nu a văzut cu cine lucrează? A venit şi iar l-a umilit! Gigi Becali este un amator şi în afaceri şi în sport. El a supravieţuit pentru că îşi desfăşoară activitatea într-o ţară în care mediocritatea absolută nu ucid”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele