Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO Notele lui Banciu | ”Regele” a fost aspru taxat. "Hagi are discursul Elenei Ceauşescu"

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20672220/1/banciu-despre-hagi.png

Gică Hagi a părăsit după doar câteva secunde conferinţa de presă pe care trebuia să o susţină la finalul meciului câştigat de Farul, scor 2-0, contra celor de la FC Argeş.

La finalul primei victorii din play-off, managerul tehnic al constănţenilor s-a prezentat la întâlnirea cu jurnaliştii, dar a rămas fără cuvinte când a văzut că reprezentanţii mass-media nu s-au prea îngrămădit în cortul improvizat în care se ţin conferinţele de presă din Trivale. Câteva secunde mai târziu, Hagi a şi plecat nervos:

Radu Banciu l-a comparat pe Hagi cu Nicolae Ceauşescu şi a punctat cu mult umor că ar fi fost fabulos dacă se căsătorea cu Elena Ceauşescu.

”A ajuns ca pompierul înaintea focului. A ajuns la locul cu pricina, fusese chemat, dar nu ardea. Imaginile astea mă duc cu gândul la anii de tristă amintire. Credeţi că nea Nicu şi coana Leana nu s-ar fi ridicat de pe scaunele alea de la proces? Dar nu se mai putea. La Târgovişte acolo crezi că nu li s-ar fi acrit şi lor?

Hagi are discursul şi intelectul pe care-l avea Elena Ceauşescu. El este exact la acest nivel, doar că istoria i-a trimis în tabere diferite, pe unul l-a făcut popular, iar pe celălalt mai puţin. Dacă Hagi s-ar fi căsătorit cu Elena ar fi fost un cuplu extraordinar, amândoi sunt la acelaşi nivel. Genul acesta de atitudine este ca şi al coanei Leana.

I-aş da un 3, aşa ca din partea presei”
, a explicat Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele