adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

VIDEO ǀ Novak Djokovic a izbucnit în plâns după ce a câştigat Australian Open a zecea oară

Tenis Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20998227/1/novak.jpg

Sârbul Novak Djokovic a izbucnit în plâns în loja echipei sale după ce a câştigat Australian Open a zecea oară, în urma victoriei în faţa lui Stefanos Tsitsipas. El s-a prăbuşit în mijlocul celor din echipa sa, în loja în care a urcat pentru a se bucura alături de membrii echipei sale.

În lojă se aflau mama sa, Diana, dar şi antrenorul Goran Ivanisevici, însă nu era tatăl său, Srdjan, în mijlocul unei controverse după ce s-a fotografiat alături de susţinători ruşi ai lui Vladimir Putin.

După ce a coborât cu greu din lojă, Djokovic a plâns în hohote şi pe scaunul de la marginea arenei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele