Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

VIDEO | ”Nu aş vrea să spun multe prostii. Mai bine mă abţin”. Dan Nistor, nemilos cu propria echipă

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21573753/1/nistor.png

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, scor 3-2, cu Universitatea Cluj, în etapa a şaptea din play-out-ul Superligii.

Dan Nistor a fost foarte dur cu privire la prestaţia propriei echipe, despre care consideră că nu are evoluţii demne de calificarea în cupele europene.

”Nu suntem pregătiţi pentru cupele europene. Noi suntem cea mai dezavantajată echipă, jucăm din 3 în 3 zile, drumurile sunt lungi.E complicat să joc cu mască, sper să scap repede de ea.

La cum am arătat în aceste meciuri, e greu să prindem barajul de Conference. Va fi greu cu Dinamo, sperăm să vină multă lume. Ar trebui să se schimbe multe, sunt la cald şi nu vreau să spun multe prostii”,
a spus Nistor, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele