Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO ǀ ”Nu au mai dat niciun semn de viaţă”. Transferul lui Darius Olaru a picat

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20790971/2/darius-olaru.jpg

FCSB a ratat ocazia să îl cedeze pe Darius Olaru. Clubul care a venit cu oferta de 5 milioane de euro ieri, s-a răzgândit şi nu i-a mai contactat pe reprezentanţii vicecampioanei României.

Gigi Becali a explicat că probabil evoluţiile slabe din ultimele partidei i-au făcut pe cei care l-au dorit pe Olariu să nu mai avanseze negocierile.

”Nu au mai dat niciun semn de viaţă, nimic. Păi tu ai da? Tu ai da, la ce a jucat el? Acum nu mai vreau să critic pentru că avem nişte meciuri de foc, adică ăsta joi şi apoi cu Craiova, care aţi văzut ce a jucat şi nu aş mai vrea”, a spus Becali, la conferinţa de presă ce a marcat prezentarea lui Nicolae Dică.

Darius Olaru, evoluţii foarte bune sezonul trecut 

Evoluţiile foarte bune din sezonul trecut, în special din finalul stagiunii, l-au propulsat pe Darius Olaru la echipa naţională şi l-au transformat într-o piesă-cheie a angrenajului tactic al celor de la FCSB.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele