Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21580643/2/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024.jpg

FC Botoşani a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii.

Florin Pîrvu, antrenorul ilfovenilor, a declarat că este dezamăgit de rezultat. Echipa sa este pe loc de baraj şi are nevoie de victorie cu ”U” Cluj, în ultima etapă, pentru a rămâne cu certitudine în Superliga.

”Am venit aici să câştigăm. Am arătat ca o echipă care a jucat deschis. Botoşani nu cred că şi-a creat vreo ocazie de gol în prima repriză, dar noi am avut două situaţii. Din păcate nu am reuşit să le fructificăm. Am fost echipa care a arătat că vrea să câştige. Din păcate, nu am reuşit. E adevărat că au avut o situaţie foarte mare prin Lopez la finalul meciului.

Nu cred că rezultatul este echitabil. Mă gândesc că mai avem un joc foarte important pe care trebuie să îl câştigăm.

Chiar dacă e un rezultat de egalitate, aş vrea să îi felicit pe băieţi pentru că am văzut dorinţă, un spirit bun, atitudine. Au respectat ce le-am trasat eu”
, a spus Pîrvu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele