Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

VIDEO | Nu toţi au uitat de el şi şi-au îndreptat privirile către Chelsea. Ce a făcut Aguero la finalul ultimului meci în tricoul lui Manchester City

Champions League Publicat pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224592/1/kun-aguero-1.jpg

Sergio Aguero (32 de ani) şi-a luat adio de la Manchester City după finala de aseară, cu Chelsea. Atacantul argentinian pleacă de la ”cetăţeni”, iată, cu un gust amar, dat fiind faptul că nu a putut să îndeplinească o promisiune făcută în urmă cu mai mulţi ani: câştigarea Ligii Campionilor.

La finalul ultimului fluier al finalei, a început sărbătoarea pentru Chelsea, dar o cameră a fost ”păstrată” pentru Aguero, care a fost filmat în timp ce îşi dădea frâu liber sentimentelor, într-un astfel de moment atât de reprezentativ pentru el şi experienţa de la Manchester City. A început să plângă ca un copil, iar colegii au uitat chiar şi de faptul că au trecut pe lângă trofeul Ligii Campionilor şi au venit să îl consoleze.

Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Meciul a fost programat iniţial la Istanbul, dar a fost mutat din cauza restricţiilor legate de pandemie. Partida s-a disputat cu public.

Kevin De Bruyne, de la City, a părăsit terenul în minutul 60, după ce s-a accidentat la un impact cu Rudiger. Belgianul a ieşit de pe teren cu ochii în lacrimi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt