Ultima oră
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul

VIDEO | "O prestaţie lamentabilă". Ce a spus Prepeliţă despre Joao Miguel şi un anunţ important: "M-am înţeles cu primarul!"

FCSB Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20693095/1/prep.png


Înfrângerea clară cu FCSB, 0-4 pe Arena Naţională, l-a supărat foarte tare pe Andrei Prepeliţă. Tânărul antrenor al lui FC Argeş şi-a criticat public jucătorii pentru nivelul slab arătat în acest sezon, a vorbit despre gafeur-ul Joao Miguel, apoi a dezvăluit că e aproape să semneze prelungirea contractului scadent la finalul acestei stagiuni.
 
Prepeliţă a catalogat prestaţia piteştenilor de la Bucureşti drept lamentabilă, apoi a încercat să explice situaţia lui Joao Miguel, fundaşul central portughez aflat la a doua gafă uriaşă în acest play-off, după cea din deplasarea de la CFR Cluj:
 
"Mie unul mi-e ruşine. De suporterii noştri, de toată lumea. O prestaţie lamentabilă. Două goluri primite din aut, unul din corner, deja după aceea nu am mai putut să mai facem nimic. Am schimbat, am încercat, dar poate nu am nici jucătorii. Poate Tănase, care a intrat, s-a bătut şi a făcut cât a putut. Felicitări lui! Nu putem evidenţia pe nimeni azi. Am tras un semnal de alarmă după intrarea în play-off, mentalitatea corectă era să intrăm şi să jucăm. Jucătorii au arătat altfel în sezonul regular, dar am devenit cu totul altă echipă. Astfel de prestaţii nu fac bine nimănui. Eu sunt primul vinovat!
 
Joao Miguel se pregăteşte bine. Am contat pe ce jucători am avut la dispoziţie. După meciul cu Craiova am încercat să schimb, dar el a făcut un sezon regular bun. Într-adevăr, a fost acea greşeală din decembrie, de la Cluj...Nu ştiu, nu pot judeca nişte jucători care au arătat într-un fel şi acum arată în alt fel. O pun pe relaxare, nu ştiu...La antrenamente şi ce am vorbit cu ei, se pregătesc foarte bine. Îl cunosc foarte bine pe Joao Miguel, e un băiat cuminte, liniştit, la locul lui. Nu cred în astfel de lucruri! La fotbal e presiune. Greşeşti, trebuie să intri şi să demonstrezi contrariul. Încercăm să schimbăm ceva. Nu trebuie să ajungem la meciul cu CFR şi să ne gândim că am putea repeta un astfel de rezultat", a spus fostul mijlocaş, la flash-interviul de după meci.

Prepeliţă, aproape de semnarea prelungirii cu FC Argeş

Chiar dacă play-off-ul e unul cât se poate de dezamăgitor pentru Prepeliţă şi echipă, fostul internaţional e foarte aproape de momentul în care va semna prelungirea, având deja o înţelegere cu primarul Cristian Gentea:
 
"M-am înţeles cu primarul, dar acum e greu sa vorbesc despre asta. Şi noi tragem nişte concluzii, ne analizăm foarte bine evoluţiile pentru că la anul aşteptările sunt mari după această calificare în play-off şi cred că vor fi 10-11 echipe care se vor bate la play-off. Am o strategie, mi-am conturat-o. Să vedem cum vor reacţiona jucătorii pe final
 
Încercăm să schimbăm ceva, nu trebuie să ajungem la meciul cu CFR şi să ne gândim că am putea repeta astfel de rezultat, ar fi o greşeală să pornim cu astfel de mentalitate. E un moment greu, dar suntem bărbaţi şi trebuie să arătăm pe teren. Nici nu mă gândesc la meciul de acasă, e şi o sărbătoare pentru club, 50 de ani de la meciul cu Real Madrid, trebuie să avem o atitudine mult schimbată. Nu ne-am gândit că putem ajuta pe cineva indirect, ci să obţinem un rezultat bun. Nu avem niciun parti-pris cu nimeni şi nu ne gândim la lupta la titlu, ci doar la noi, nu ca ultimele două rezultate, când am arătat foarte rău", a mai spus "Prepe".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele