Ultima oră
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă

VIDEO ǀ ”Obişnuinţa e când bagi în seamă criticile, eu nu le bag”. Budescu, un nou mesaj pentru contestatari

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21324132/2/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023-1.jpg

Farul Constanţa a dispus în deplasare, scor 2-0, de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Oaspeţii au jucat o jumătate de oră în inferioritate numerică.

Constantin Budescu a reuşit să deschidă scorul şi la flash-interviuri a avut un mesaj pentru contestatari. Acesta a punctat că nu bagă în seamă cuvintele dure la adresa sa.

”E o victorie meritată în această seară. Pe mine mă încurcă, acesta e gazonul. Sper să se rezolve, măcar pentru Dinamo.

Este foarte important golul meu, etapa trecută am avut ocazii, dar nu am marcat. Am pierdut multe meciuri şi nu este bine pentru noi. Este o oarecare presiune. Trebuie să trecem peste. Primul pas l-am făcut. O să avem meciuri grele.

Nu am ce să vorbesc cu ei. Nu mă interesează. Eu vorbesc doar cu cei de la club. Obişnuinţa e când bagi în seamă criticile, eu nu le bag în seamă”
, a spus Budescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele