Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

VIDEO: ”Olmo cel Mare”! Hoffenheim - Leipzig 0-2. Spaniolul a marcat ambele goluri în primele minute şi şi-a dus echipa la doar un punct de Borussia Dortmund

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19389620/1/olm.jpg

  • Hoffenheim - RB Leipzig 0-2 (Olmo 9, 11)

 

RB Leipzig a învins în deplasare pe Hoffenheim, cu scorul de 2-0. Ambele reuşite au fost marcate în debutul partidei, de către Dani Olmo. Mijlocaşul de 22 de ani a deschis scorul în minutul 9, cu un şut plasat, după o pasă perfectă de la Mukiele. Două minute mai târziu, spaniolul a reuşit ”dubla”, cu un şut din cădere, după o deviere cu capul a lui Sabitzer.

Până la final nu s-a mai schimbat nimic, iar în urma victoriei de azi, RB Leipzig rămâne pe 3, la doar un punct de Borussia Dortmund, care mâine are meci cu Fortuna Dusseldorf. În schimb, cei de la Hoffenheim rămân pe 7, la două puncte de Wolfsburg, care se află pe ultimul loc ce duce în Europa League.

 

Echipele de start:

Hoffenheim: Baumann - Zuber (46 Skov), Bicakcic, Posch, Rudy - Grillitsch, Samessekou (46 Kramaric) - Baumgartner (68 Bruun Larsen), Geiger (81 Akpoguma), Kaderabek - Dabbur (61 Bebou).

Leipzig: Gulacsi - Mukiele, Klostermann, Halstenberg, Angelino - Sabitzer (78 Konate), Laimer (62 Nkunku), Kampl (68 Adams), Olmo (78 Haidara) - Schick (68 Lookman), Werner.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele