Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Opinii diferite faţă de Răzvan Marin după bijuteria de gol marcată cu Lazio. Ce note a primit românul în presa italiană

Serie A Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20975284/1/321911933-887021252346550-4831989973820804619-n.jpg

Jucătorul român Răzvan Marin a înscris golul egalizator al echipei sale, Empoli, în meciul încheiat la egalitate duminică, în deplasare, cu formaţia Lazio Roma, scor 2-2, transmis în direct de către Prima Sport 2. Lazio a condus cu 2-0 până în minutul 82.

Fără Ştefan Radu, lăsat pe bancă, Lazio a condus cu 2-0 prin golurile reuşite de Felipe Anderson în minutul 2 şi de Mattia Zaccagni în minutul 54. Francesco Caputo a redus din diferenţă în minutul 83, iar în minutul 90+3 Răzvan Marin a egalat cu un şut de la marginea careului, în urma unei pease primite de la Felipe Anderson.

Reuşita internaţionalului român a fost remarcată de jurnaliştii italieni laudativ, chiar dacă opiniile faţă de jocul general al acestuia au fost diferite.

”Linia de mijloc a lui Lazio a avut tot timpul mingea în acest joc, el a alergat mai mult fără minge. Dar a tras jokerul care i-a adus egalul lui Empoli!”, a scris publicaţia Calciomercato, care i-a acordat internaţionalului român nota 6.

”Pe lângă luciditatea pe care o arată în general la mijlocul terenului, aduce ”azzurrilor” un punct cu un şut grozav de la marginea careului.”, au apreciat jurnaliştii de la Tuttomercatoweb, care i-au acordat românului nota 7,5.

Lazio e pe locul 5 în Serie A, cu 31 puncte, iar Empoli e pe 13, cu 19 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele