Ultima oră
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”
VIDEO | ”Au fost nişte eroi”. Constantin Schumacher, impresionat de jucătorii săi VIDEO | ”Au fost nişte eroi”. Constantin Schumacher, impresionat de jucătorii săi
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni 1-0. Moldovenii au dat lovitura în minutul 90+3 VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni 1-0. Moldovenii au dat lovitura în minutul 90+3
Lovitură pregătită de Adrian Mititelu! Un jucător cu multă experienţă e dorit la FCU Craiova Lovitură pregătită de Adrian Mititelu! Un jucător cu multă experienţă e dorit la FCU Craiova
VIDEO | CSO Voluntari obţine medalia de bronz a Ligii Naţionale VIDEO | CSO Voluntari obţine medalia de bronz a Ligii Naţionale
Vladimir Putin lasă să se înţeleagă faptul că nu va respecta armistiţiul olimpic în timpul JO de la Paris Vladimir Putin lasă să se înţeleagă faptul că nu va respecta armistiţiul olimpic în timpul JO de la Paris

VIDEO | Oţelul - Dinamo, 1-0! Gălăţenii câştigă partida la ultima fază

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21550062/2/otelul-galati-dinamo-bucuresti-play-out-superliga-superbet-8-04-2024.jpg

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost ratată de gazde, în minutul 32. Maciel a şutat din careu şi Golubovic s-a opus, balonul a ajuns tot la Maciel, care a şutat din nou, însă portarul lui Dinamo a avut o a doua intervenţie salutară, respingând până la Samuel Teles, care a trimis peste poartă dintr-o poziţie foarte bună. Golubovic a mai avut o intervenţie în minutul 70, la şutul deviat al lui Cisotti, însă gazdele s-au impus la ultima fază a meciului.

Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în vitezp şi Oţelul, care s-a impus cu 1-0, este pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe 9, cu 16 puncte.

VIDEO | Oţelul - Dinamo, 1-0 (Tănasă '90+3)

Echipele de start:

  • Dinamo (3-4-3): Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Gabriel Moura, Pavicic, Gnahore, Borduşanu - Milanov, Gregorio, Politic
  • Oţelul (4-3-3): Pap - Zhelev, Ghiocel, Cisse, Adascaliţei - Teles, Lameira, Cisotti - Bodişteanu, Pop, Frederic

____________________________________________________________________________

Minutul 90+3. Goooooollll Oţelul! Răzvan Tânasă îl execută pe Golubovic după un contraatac fulegerător care fac şah-mat apărarea „câinilor”!

Minutul 70. A doua mare ocazie pe care o ratează Oţelul! Golubovic intervine în două rânduri la şuturile lui Cisotti şi Maciel!

Minutul 50. Ocazie pentru Oţelul! Bodişteanu nu reuşeşte să trimită în poartă din careul de 6 metri după o centrare perfectă!

Minutul 45. Final de primă repriză!

Minutul 32. Ocazie mare pentru Oţelul! Maciel trimite spre poartă în două rânduri, dar mingea este respinsă de fiecare dată de Golubovic, iar Teles trimite peste poartă!

Minutul 1. Start de partidă!

Înaintea acestui duel, Oţelul ocupă locul 9 în play-out-ul Superligii, cu 23 de puncte. Gălăţenii au moralul ridicat, după ce în runda precedentă s-au impus cu 2-1 pe terenul celor de la FCU Craiova.

De cealaltă parte, Dinamo are 2 meciuri consecutive fără victorie, în ultima etapă remizând pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-1. „Alb-roşii” ocupă penultimul loc în clasament, cu 16 puncte, la 4 „lungimi” de primul loc care le asigură rămânerea în Superliga.

Cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon. Oţelul s-a impus în turul campionatului, în cupa au terminat la egalitate iar în retur a câştigat Dinamo cu 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele