Ultima oră
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”

VIDEO | Oţelul Galaţi - CFR Cluj 2-2. Trupa lui Adi Mutu pierde puncte preţioase în prelungiri

Superliga Publicat pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21505141/2/sc-otelul-galati-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-27-02-2024.jpg

CFR Cluj a remizat în deplasare, 2-2, cu Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 28-a din Superligă. Moldovenii au stabilit scorul final din penalty, în minutul 90+6.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalti, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă.

În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

VIDEO | Oţelul - CFR Cluj 2-2 (Pop 36, Cisotti 90+6-penalty / Otele 45, Tachtsidis 87-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Oţelul: Pap - Adăscăliţei, Yabre, Ghiocel, Zhelev - Cisotti, Zivulic, Lameira - Maciel, Pop, Bodişteanu
  • CFR: Sava - Mogoş, Boben, Ajeti, Camora - Muhar, Keita, Avonou - Deac, Michel, Otele

Minutul 90+11: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 90+3: GOL Oţelul! Muhar îl faultează în careu pe Tănasă. Cisotti marchează de la 11 metri! Sava a ghicit colţul, dar nu a reuşit să apere.

Minutul 82: GOL CFR Cluj! Ghiocel îl agaţă în careu pe Bîrligea, iar centralul dictează penalty. După o lungă analiză la VAR, Tachtsidis poate executa şi transformă cu ceva emoţii. Portarul Pap a fost pe minge, dar nu a putut para.

Minutul 79: Bîrligea încearcă o execuţie de fineţe din 5 metri dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45: GOL CFR! Deac bate un corner, mingea este scoasă de pe linia porţii de Pop, dar pe respingere Otele nu ratează ţinta.

Minutul 36: GOL Oţelul! Pop bate splendid o lovitură liberă din marginea careului. Mingea a atins uşor bara, Sava fiind fără replică.

Minutul 32: Otele preia în careu şi scoate la Camora, care reia pe lângă portă.

Minutul 21: Sava are o intervenţie providenţială la lovitura cu capul expediată de Pop.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Oţelul vine după egalul din etapa trecută cu Farul, scor 1-1, şi se află pe locul 11 în Superliga. Moldovenii au o singură victorie în acest an şi se află la 5 ”lungimi” de ultimul loc ce duce în play-off.

De cealaltă parte, CFR Cluj are 4 victorii şi o înfrângere cu Adi Mutu pe bancă şi se află pe locul 2 în clasament, la 10 puncte de liderul FCSB. Ardelenii vin după victoria clară din runda trecută, scor 4-0 în faţa lui Dinamo.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele