Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO | Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 1-1. Derby moldav cu repetiţie în play-out

Superliga Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21519455/2/sc-otelul-galati-poli-iasi-superliga-superbet-11-03-2024.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a 30-a şi al sezonului regular.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9, după un penalty acordat în urma unui henţ comis de Samuel Teles în careu, la centrarea lui Martac. Alin Roman a alunecat atunci când a executat, dar a înscris şi ieşenii au intrat cu avantaj la pauză, deşi Yabre a trimis în bară, în minutul 45.

Oţelul a egalat în minutul 71. Malianul Aly Malle a centrat de pe stânga, Maciel a încercat să lovească balonul ca capul, dar a alunecat şi a prelungit până la Cisotti, care a marcat cel de-al şaptelea său gol stagional.

1-1 a fost şi scorul final, al 16 meci egal pentru gălăţeni în acest sezon. Oţelul este pe locul 11, cu 34 de puncte, iar Poli Iaşi, cu 33 de puncte, este cu un loc mai jos, pe 12.

VIDEO | Oţelul - Poli Iaşi 1-1 (Cisotti 70 / Roman 9-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Oţelul: Ed. Pap - Adăscăliţei, Yabre, Cisse, Zhelev - Cisotti, Lameira, Teles - Maciel, Al. Pop, Bodişteanu
  • Poli Iaşi: S. Lung Jr. - Martac, Fl. Ilie, Samayoa, Stefanovici - Bordeianu, Marchioni - C. Itu, A. Roman, Harrison - Bettaieb

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 70: GOL Oţelul! Cisotti fructifică o centrare din flanc venită de la Malle.

Minutul 54: Lung are un reflex de zile mari la lovitura de cap a lui Cisse, după o lovitură liberă executată de Cisotti.

Minutul 45+2: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0.

Minutul 45: Yabre a trimis cu capul în bară un balon trimis de Bodişteanu.

Minutul 38: Zhelev reia de lângă Martac puţin pe lângă poartă.

Minutul 9: GOL Poli Iaşi! Teles face henţ în careu, iar Roman transformă fără emoţii de la punctul cu var.

Minutul 3: Pap respinge cu emoţii o lovitură liberă bătută de Roman.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Oţelul vine după înfrângere clară din runda trecută, scor 4-1, în faţa lui FC Hermannstadt şi se află pe locul 11 în clasamentul Superligii. Gălăţenii traversează o formă slabă, având doar o victorie în ultimele cinci meciuri în campionat.

De cealaltă parte, Poli Iaşi are tot o singură victorie în ultimele cinci partide din Superliga, dar nu a mai pierdut de trei etape. Echipa antrenată de Leo Grozavu se află pe locul 12 în campionat, la doar un punct de adversara din acestă seară, şi vine după egalul cu Dinamo din runda trecută.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele