Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-3. Mitriţă a încălzit un meci hibernal

Superliga Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21395516/2/cs-suporter-club-otelul-galati-universitatea-craiova-superliga-superbet-28-10-2023.jpg

Oţelul Galaţi a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Partida a început cu o oră mai târziu din cauza vremii nefavorabile. Alexandru Mitriţă a înscris un hattrick.

Programată iniţial pentru ora 17:30, partida a fost amânată cu o oră, din cauza zăpezii care acoperea suprafaţa de joc. Gazdele au reuşit să degajeze terenul şi să îl cureţe perfect, iar partida a luat startul la 18:33.

În minutul 17 gazdele au solicitat penalti după o intervenţie a lui Screciu la Alexandru Pop, în careul oltenilor. Arbitrul Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue, dar a fost chemat la monitorul VAR şi, după ce a revăzut faza, a dictat penalti. A transformat Alexandru Pop în minutul 20 şi Oţelul conducea cu 1-0. Craiova a cerut penalti în minutul 24, la o intervenţie asupra lui Alexandru Mitriţă, dar nu s-a dat nimic şi la pauză gălăţenii au intrat cu 1-0.

După pauză, Dur-Bozoancă a salvat gazdele de la un gol, în minutul 49, dar Mitriţă a egalat în minutul 53. Craiovenii au controlat apoi meciul şi au înscris în minutul 80, prin Mitriţă, din pasa lui Bancu, iar în minutul 83 tot Mitriţă a marcat după ce Creţu i-a pasat în careu.

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 şi este pe locul 4, cu 29 de puncte, iar Oţelul a bifat a treia înfrângere, având 20 de puncte şi fiind pe locul 9.

VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-3 (Pop 19-penalty / Mitriţă 53, 80, 83), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Oţelul: Dur Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, M. Silva - Jardan, Zivulic, S. Teles - Maciel, Al. Pop, Bodişteanu
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, R. Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu - Danciu, Ivan, Mitriţă - Koljic

Minutul 90+5: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-1.

Minutul 83: GOL Universitatea Craiova! Gazdele greşesc, iar Mitriţă este decisiv din nou.

Minutul 80: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă păcăleşte defensiva şi face ”dubla”.

Minutul 53: GOL Universitatea Craiova! Markovic scoate cu călcâiul la Mitriţă, care înscrie din poziţie de singur cu portarul. Faza a fost suspectă de offside şi s-a decis că reuşita e valabilă la VAR.

Minutul 49: Bancu centrează la Dancu, care reia cu capul din 3 metri. Dur Bozoancă parează.

Minutul 45+2: Pauză! Oţelul conduce cu 1-0.

Minutul 19: GOL Oţelul! Screciu îl faultează în careu pe Pop. Centralul Feşnic merge la VAR şi arată punctul cu VAR. Acelaşi Pop transformă. Faza a fost suspectă de fault în atac.

Minutul 1: Gazdele sunt aproape de a marca în primele secunde, dar mingea e respinsă în corner.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Oţelul vine după victoria din runda trecută în faţa lui UTA, scor 4-2, şi se află pe locul 8 în Superliga cu 20 de puncte adunate în 16 etape. Gălăţenii nu au mai pierdut de patru etape, de la înfrângerea 1-0 cu Farul.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după victoria în faţa lui Dinamo, scor 1-0, şi se află pe poziţia a 4-a în clasament. Oltenii au o singură victorie, două înfrângeri şi tot atâtea egaluri în ultimele 5 meciuri jucate în campionat.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în turul sezonului regulat, iar atunci cele două formaţii au remizat, scor 0-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele