Ultima oră
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa

VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-3. Mitriţă a încălzit un meci hibernal

Superliga Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21395516/2/cs-suporter-club-otelul-galati-universitatea-craiova-superliga-superbet-28-10-2023.jpg

Oţelul Galaţi a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Partida a început cu o oră mai târziu din cauza vremii nefavorabile. Alexandru Mitriţă a înscris un hattrick.

Programată iniţial pentru ora 17:30, partida a fost amânată cu o oră, din cauza zăpezii care acoperea suprafaţa de joc. Gazdele au reuşit să degajeze terenul şi să îl cureţe perfect, iar partida a luat startul la 18:33.

În minutul 17 gazdele au solicitat penalti după o intervenţie a lui Screciu la Alexandru Pop, în careul oltenilor. Arbitrul Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue, dar a fost chemat la monitorul VAR şi, după ce a revăzut faza, a dictat penalti. A transformat Alexandru Pop în minutul 20 şi Oţelul conducea cu 1-0. Craiova a cerut penalti în minutul 24, la o intervenţie asupra lui Alexandru Mitriţă, dar nu s-a dat nimic şi la pauză gălăţenii au intrat cu 1-0.

După pauză, Dur-Bozoancă a salvat gazdele de la un gol, în minutul 49, dar Mitriţă a egalat în minutul 53. Craiovenii au controlat apoi meciul şi au înscris în minutul 80, prin Mitriţă, din pasa lui Bancu, iar în minutul 83 tot Mitriţă a marcat după ce Creţu i-a pasat în careu.

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 şi este pe locul 4, cu 29 de puncte, iar Oţelul a bifat a treia înfrângere, având 20 de puncte şi fiind pe locul 9.

VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-3 (Pop 19-penalty / Mitriţă 53, 80, 83), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Oţelul: Dur Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, M. Silva - Jardan, Zivulic, S. Teles - Maciel, Al. Pop, Bodişteanu
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, R. Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu - Danciu, Ivan, Mitriţă - Koljic

Minutul 90+5: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-1.

Minutul 83: GOL Universitatea Craiova! Gazdele greşesc, iar Mitriţă este decisiv din nou.

Minutul 80: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă păcăleşte defensiva şi face ”dubla”.

Minutul 53: GOL Universitatea Craiova! Markovic scoate cu călcâiul la Mitriţă, care înscrie din poziţie de singur cu portarul. Faza a fost suspectă de offside şi s-a decis că reuşita e valabilă la VAR.

Minutul 49: Bancu centrează la Dancu, care reia cu capul din 3 metri. Dur Bozoancă parează.

Minutul 45+2: Pauză! Oţelul conduce cu 1-0.

Minutul 19: GOL Oţelul! Screciu îl faultează în careu pe Pop. Centralul Feşnic merge la VAR şi arată punctul cu VAR. Acelaşi Pop transformă. Faza a fost suspectă de fault în atac.

Minutul 1: Gazdele sunt aproape de a marca în primele secunde, dar mingea e respinsă în corner.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Oţelul vine după victoria din runda trecută în faţa lui UTA, scor 4-2, şi se află pe locul 8 în Superliga cu 20 de puncte adunate în 16 etape. Gălăţenii nu au mai pierdut de patru etape, de la înfrângerea 1-0 cu Farul.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după victoria în faţa lui Dinamo, scor 1-0, şi se află pe poziţia a 4-a în clasament. Oltenii au o singură victorie, două înfrângeri şi tot atâtea egaluri în ultimele 5 meciuri jucate în campionat.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în turul sezonului regulat, iar atunci cele două formaţii au remizat, scor 0-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele