Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO | Oţelul Galati – UTA Arad 1-1. Superliga începe spectaculos! Gazdele au ratat din penalty

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21254318/2/uta-ote.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia UTA Arad, în primul meci al noului sezon din Superligă. Moldovenii au ratat un penalty, prin Cisotti.

La Galaţi, arădenii au avut prima ocazie, o bară a lui Fabry, în minutul 3, şi chiar au deschis scorul, în finalul primei reprize, atunci când, în minutul 45+6, Rareş Pop a şutat de la 18 metri şi a înscris imparabil.

Egalarea a venit în minutul 62, la o pătrundere a lui Alexandru Pop care, excelent servit în careu de Teles, a finalizat cu un şut puternic din careu. Oţelul a primit un penalti în minutul 72, când Isac a comis henţ în careu, însă Cisotti a executat slab şi portarul arădenilor, Iacob, a apărat lovitura de pedeapsă. Gazdele au mai avut o ratare uriaşă în minutul 87, când Cârjan a trimis peste poartă din poziţie centrală.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, un start cu stângul pentru echipa gălăţeană, nou promovată în prima ligă.

VIDEO | Oţelul Galati – UTA Arad 1-1 (Al. Pop 62 / R.Pop 45+4), în direct, pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Oţelul: R. Stoian - A. Rus, Yabre, Lopez, Zhelev - Pereira, I. Neagu, Cisotti - Al. Pop, Fatai, A. Ursu
  • UTA: Fl. Iacob - Roganovic, Benga, Markov, Abeid - Carp, C. Mihai - R. Pop, Fabry, Dumitraşcu - Cooper

Minutul 90+5: Fluier final! Se termină 0-0.

Minutul 87: Markov este depăşit uşor de Cârjan, care rămâne singur cu portarul, dar nu înscrie.

Minutul 76: Centralul dictează penalty, după ce Isac a atins mingea cu mâna în careu. Iacob anticipează şi respinge cu piciorul lovitura de pedeapsă executată de Ciotti, care a tras pe centru.

Minutul 62: GOL Oţelul! Alexandru Pop se descurcă excelent în careu şi trimite un şut în forţă.

Minutul 56: Bodişteanu este aproape de a egala, dar trage pe lângă poartă.

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 1-0 pentru UTA!

Minutul 45+5: GOL UTA! Rareş Pop marchează cu un şut superb de la distanţă, care s-a dus în stânga portarului Stoican.

Minutul 2: Şansă mare pentru UTA! Fabry nimereşte bara din lovitură liberă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

De asemenea, Oţelul  - UTA va putea fi urmărit şi în format video-text, pe site-ul Primasport.ro, unde vor putea fi văzute toate golurile şi toate fazele importante din meci. 

Oţelul a reuşit să revină în acest an în Superligă. Dorinel Munteanu este omul care a reuşit această performanţă fără să aibă o echipă foarte valoroasă sau un buget extrem de mare. 

În tabăra opusă, UTA  a scăpat de retrogradare, după ce a ajuns la baraj, Mircea rednic a ajuns la Arad, iar în acest moment, la club se întâmplă multe schimbări, Mulţi jucători au venit la echipă. iar un număr mare dintre cei vechi a plecat.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele