Ultima oră
Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma
CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA
”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga ”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV

VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză

Superliga Publicat pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21571183/1/afc-hermannstadt-sibiu-sc-otelul-galati-superliga-superbet-02-03-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a 7 din play-out-ul Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Yabre, în minutul 3. Din minutul 56, Tales a fost eliminat, iar Oţelul a evoluat în 10 jucători.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Antonie.

Oţelul - Hermannstadt 1-0 (Yabre F. 3')

Echipele de start: 

  • Oţelul (4-3-3): Pap - Zhelev, Yabre, Cisse, Gomes - Bodişteanu, Zivulic, Lameira - Malle, Pop, Maciel
  • Rezerve: Stoian (GK), Rusevic, Adăscăliţei, Neagu, Jardan, Teles, Bordun, Tănasă, Fracaş, Panait, Rus, Gaitan
  •  
  • Hermannstadt (4-4-2): Căbuz – Medina Etienne, Bejan, Găman, Opruţ – Balaure, Mino, Biceanu, Jipa - Valente Fonseca, Paraschiv
  • Rezerve: Mutiu (GK), Pop, Antoche, Ianis Stoica, Gabi Iancu, Dragoş Iancu, Butean, Bucuroiu, Neguţ, Oroian, Ciubotaru

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90+1: Ocazie pentru Hermannstadt! Mingea a ajuns bine la Ionuţ Stoica, dar execuţia lui a fost reţinută de Pap. 

Min. 78: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! Stoica a ajuns în ultimul moment la minge şi a trimis în careu, iar Neguţ a reluat senzaţional din foarfecă. Fundaşul Oţelului a reuşit să respingă mingea de pe linia porţii. 

Min. 54: Oţelul rămâne în 10 oameni! Teles şi-a lovit adversarul cu cotul, iar centralul partidei i-a dat direct cartonaş roşu.

Min. 49: Ocazie mare pentru sibieni! Ianis Stoica a trimis periculos în faţa porţii, dar Pap a salvat execuţia cu călcâiul trimisă de Neguţ.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză! 

Min. 19: Ocazie pentru Oţelul! Bodişteanu şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, dar execuţia sa nu a prins cadrul porţii.

Min. 13: Hermannstadt putea primi penalty! Zhelev l-a călcat în careu pe Paraschiv, dar arbitrul din camera VAR nu a considerat că se poate da lovitură de la 11 metri.

Min. 3: GOOOL marcat de Oţelul! Bodişteanu a bătut excelent lovitura liberă, iar Yabre a deschis scorul după doar 3 minute de joc.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________

Ajunsă la opt meciuri consecutive fără înfrângere, Oţelul Galaţi se situează pe primul loc în play-out, cu 30 de puncte.

De partea cealaltă, Hermannstadt se află la două puncte în spate şi poziţia a treia,c u 28 de puncte.

În sezonul regular, gălăţenii au scos doar un egal acasă, scor 1-1, iar sibienii s-au impus pe teren propriu, scor 4-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele