Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova

Superliga Publicat pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21596928/2/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-baraj-europa-19-05-2024.jpg

Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în primul meci de baraj pentru calificarea în cupele europene intercluburi şi va juca finala barajului, cu Universitatea Craiova.

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles, dar Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol, iar Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac, iar în minutul 72 a înscris din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0. Clujenii vor evolua în finala barajului de calificare în cupele europene împotriva Universităţii Craiova, care a încheiat play-off-ul pe locul trei, clasar care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Oţelul şi Universitatea Cluj, locul doi, respectiv locul patru în play-out, au jucat semifinala barajului deoarece UTA Arad, câştigătoarea play-out-ului, şi AFC Hermannstadt, formaţia clasată pe locul 3, nu au obţinut licenţa pentru cupele europene.

Oţelul - ”U” Cluj 0-2 (Anselmo F. 62', 73')

Echipele de start:

  • Oţelul Galaţi (4-3-3): Pap - Adăscăliţei, Yabre, Cisse, Gomes-Silva - Cisotti, Santos-Lameira, Teles - Maciel, Rusevic, Tănasă
  • Rezerve: Stoian (GK), Neagu, Jardan, Bodişteanu, Zivulic, Malle, Bordun, Ghiocel, Zhelev, Farcaş, Rus, Gaitan
  •  
  • ”U” Cluj (4-4-2): Gertmonas - Oancea, Masoero, Da Silva, Chipciu - Silaghi, Simion, Bic, V. Gheorghe - Roguljic, Nistor
  • Rezerve: Gorcea (GK), Chintes, Mitrea, Techeres, Suciu, Grobry, Rodrigues, Pănoiu, Anselmo

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 73: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Anselmo a reuşit „dubla” şi îi aduce pe clujeni foarte aproape de meciul decisiv pentru un loc în cupele europene.

Min. 62: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Ardelenii au reuşit o fază superbă, încheiată cu pasa de gol lui Roguljic pentru Anselmo.

Min. 60: Ocazie mare pentru Oţelul! Adăscăliţei i-a trimis excelent lui Maciel, dar acesta din urmă a trimis în braţele portarului.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 45+1: Ocazie pentru Oţelul! Frederic a încercat să îl surprindă cu un călcâi pe portarul clujenilor, dar Germonas a prins fără probleme balonul.

Min. 29: Oţelul a ratat din penalty! Centralul a dat lovitură de la 11 metri, după imprudenţa lui Germonas, dar portarul clujenilor s-a revanşat şi le-a refuzat deschiderea scorului gălăţenilor.

Min. 24: Ocazie pentru Oţelul! Teles a trimis pe lângă poartă, dintr-o poziţie bună.

Min. 1: A început partida! 

_______________________________________________________________________________________________________________________

Oţelul vine după înfrângerea din finala Cupei României, scor 3-2 după lovituri de departajare, în faţa Corvinului Hunedoara şi speră să prindă cupele europene prin acest baraj. Gălăţenii au făcut un sezon bun, având în vedere că au terminat pe locul 8 şi au ajuns în finala Cupei României.

De cealaltă parte, ”U” Cluj a beneficiat de faptul că UTA şi FC Hermannstadt nu pot juca în cupele europene şi a intrat automat la baraj. Clujenii vin după victoria cu 1-0 în faţa lui FC Voluntari, din ultima etapă a play-out-ului şi au încheiat pe locul 10 în Superliga.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria 1-0 a Oţelului, care de altfel nu a pierdut nicio partidă în faţa „şepcilor roşii” în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele