Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

VIDEO | Până şi antrenorul Voluntariului a fost surprins de prestaţia cu Farul. ”Nu mă aşteptam”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21398872/2/duna.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 4-2, echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul în  minutul 10, când Dumiter a pasat, în careu, lui Robert Popescu, acesta a driblat un adversar şi a înscris pentru 1-0. În minutul 22 Dumiter a finalizat cu un lob după ce a scăpat singur cu Aioani şi a dus scorul la 2-0. Ilfovenii au intrat cu 3-0 la pauză, Dumiter înscriind în minutul 37 şi reuşind dubla.

După pauză, noul intrat Rivaldinho a redus din diferenţă, în minutul 47, însă Dan Sîrbu a înscris în propria poartă şi FC Voluntari a condus cu 4-1. În minutul 64 portarul gazdelor, Jesus Fernandez a greşit flagrant, oferindu-i o pasă pe tavă lui Rivaldinho, care a înscris pentru Farul.

Marin Dună a fost încântat de prestaţia echipei sale şi a punctat sincer că nu se aştepta la un asemenea deznodământ.

”Mă bucur mult pentru Dumiter, el a marcat 2 goluri frumoase, a dat şi acea scăriţă. Putem spune că e omul jocului. Glumind puţin, la faza primului gol putea să fie penalty daca nu marca, ne era frică puţin de penalty. Raţă chiar înainte de joc a avut probleme medicale.

Avea febră 38 de grade celsius şi totuşi a început jocul.

A dus cât a putut, dar la pauză a spus că nu mai poate şi a trebuit să fie schimbat. A făcut o prima repriză bună şi şi-a făcut treaba”,
a spus Dună, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele