Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Pas greşit în lupta pentru play-off! CS Mioveni - Farul 1-1, după un meci slab al echipei lui Hagi

Superliga Publicat pe 9 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20596478/4/fcs.jpg

Farul Constanţa a pierdut două puncte mari în lupta pentru play-off! În direct la Look Sport, echipa lui Gică Hagi a scos doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, din deplasarea de la Mioveni.
 
Scarlatache, după un corner, a deschis scorul pentru gazde în minutul 20, în timp ce Adi Petre, înlocuitorul lui Jefte, a egalat în minutul 39, cu un şut la colţul lung, fără şanse pentru Ducan. Acelaşi Petre a avut singura mare ocazie a reprizei a doua, în minutul 81, dar Ducan s-a revanşat şi a respins în lateral şutul trimis de fostul atacant de la FCSB.
 
CS Mioveni - Farul s-a terminat 1-1, după un meci de luptă, în care echipa lui Hagi a jucat mult sub standarde, iar rezultatul nu e unul deloc bun pentru Rege. Farul ajunge la 36 de puncte, pe locul al şaselea, şi are un punct peste Rapid, dar şi un meci mai puţin. CS Mioveni rămâne pe 12, cu 27 de puncte şi strânge al şaselea meci consecutiv fără înfrângere în Casa Liga 1.

CS Mioveni - Farul 1-1 (Scarlatache 20 / Ad. Petre 39)

  • MIOVENI: Ducan - Iacob, Scarlatache, Garutti - Rădescu (Panait 67), Veres, Cierpka (Oancea 67), Burnea (Şerbănică 74( - Blănaru (Sanoh 46), Rusu, Raicea
  • REZERVE: Popescu, Balaur, Dat, Tomczyk, Cosereanu
  •  
  • FARUL: Aioani - Mladen (Dussaut 67), Larie, Ghiţă, De Nooijier - Boboc (Dr. Nedelcu 67), Artean, Ciobanu (Radaslavescu 74) - Pitu (R. Moldoveanu 74), A. Petre, Omoh (Iancu 67)
  • REZERVE: Brănescu,. Grameni, Purece, Sali
Minutul 81: Ocazie a oaspeţilor! Adi Petre prinde un şut bun de la marginea careului de 16 metri, dar Ducan are un reflex bun şi evită golul.

Minutul 74: Farul arată foarte rău pe faza ofensivă, iar Hagi apelează şi la Radaslavescu şi Moldoveanu, care-i înlocuiesc pe Pitu şi Ciobanu. În replică, Pelici mizează pe Şerbănică în locul lui Burnea.

Minutul 67: Hagi schimbă liniile. Intră Nedelcu, Iancu şi Dussaut, ies Mladen, Omoh şi Boboc. Mută şi Pelici, cu Panait şi Oancea pentru Cierpka şi Rădescu.

Minutul 56: Boboc centrează în faţa porţii, Pitu apare la finalizare, dar trimite peste.

Minutul 46: Începe repriza a doua, cu Sanoh în locul lui Blănaru.
 
Minutul 45+1: Arbitrul Lucian Rusandru fluieră finalul primei reprize.

Minutul 39: GOL FARUL! O respingere greşită a lui Garutti duce mingea la Pitu, care pasează excelent la Petre. Rămas singur cu portarul, atacantul finalizează excelent, la colţul lung, pe lângă Ducan. 1-1!



Minutul 25: Rusu scapă singur cu portarul, dar Aioani iese la timp şi respinge cu capul.

Minutul 20: GOL CS MIOVENI! Rusu deviază o minge din corner, Iacob şutează în Petre, apoi gazdele au noroc şi mingea sare la Scarlatache, care-l învinge pe Aioani cu un şut din apropiere.



Minutul 16: Pitu centrează spre Petre, aflat în poziţie bună, dar Scarlatache intervine în ultimul moment şi respinge în corner.

Minutul 10: Farul e echipa activă în prima parte a primei reprize, cu o posesie de 71%, dar fără ocazii de gol.

17:30: Start joc la Mioveni!


Ambele vin după rezultate nu foarte bune în runda trecută. Mioveni a făcut 0-0, acasă, cu FC Voluntari, în timp ce Farul a pierdut, pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, cu scorul de 0-1.

În privinţa situaţiilor din clasament, Farul are şansă la play-off, având 35 de puncte în 23 de meciuri, în timp ce Mioveni se va lupta pentru evitarea retrogradării. Are 26 de puncte după 24 de meciuri.

Farul l-a împrumutat pe George Ganea

George Ganea (22 de ani), internaţionalul român de tineret şi fiul fostului atacant al României, Ionel Ganea a fost împrumutat de Farul Constanţa la FC Argeş , una dintre rivalele dobrogenilor în lupta pentru play-off.

Împrumutul este pe termen lung, fiind vorba de un sezon şi jumătate, cu opţiune de cumpărare, pentru suma de 150.000 de euro. Fiul fostului mare fotbalist a ales să plece la rivala din Casa Liga 1, deoarece şansele sale de a mai fi titular după aducerea lui Gabi Iancu au scăzut considerabil.

FC Argeş ocupă locul 8 în clasament, la doar un singur punct de ultimul loc de play-off, ocupat chiar de cei de la Farul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele