Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

VIDEO ǀ Patache a reuşit golul etapei. Execuţie superbă a jucătorului de la Botoşani în poarta lui Sepsi

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21025175/2/patache.png

FC Botoşani şi Sepsi, două echipe care au obţinut rezultate neconcludente runda trecută, se înfruntă, în Moldova, într-un meci din cadrul etapei a 26-a a Superligii.

Sepsi a deschis scorul prin Cosmin Matei, dar gazdele au dat replica în finalul primei reprize prin Patache. Experimentatul fundaş lateral a înscris golul etapei, cu o super execuţie de la distanţă.

În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi a făcut instrucţie cu FC Botoşani. S-a terminat 7-0 pentru ardeleni, cea mai categorică victorie în SuperLigă din istoria echipei.
 
În clasament, cele două echipe sunt angrenate în lupta pentru play-off. Sepsi e mai bine plasată, iar cu un succes în Moldova şi-ar securiza poziţia. Ardelenii se află pe poziţia a şasea, ultima ce duce în play-off, şi au 37 de puncte. De partea cealaltă, FC Botoşani este a noua. Echipa din Nordul Moldovei are 30 de puncte, la fel ca FCU Craiova, dar are un golaveraj negativ.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele