adplus-dvertising
Ultima oră
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare
Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi” Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”
Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit
Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA

VIDEO | Patronul clubului Liverpool le-a cerut scuze fanilor pentru implicarea în proiectul Super Ligii. "Jurgen şi jucătorii nu au nicio responsabilitate"

Liverpool Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20129882/1/profimedia-0429146898.jpg

Patronul clubului FC Liverpool, John W Henry, le-a cerut iertare suporterilor pentru supărarea pe care le-a provocat-o prin aderarea la proiectul Super Ligii Europene. Cele mai importante şase echipe engleze (Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea), precum şi cluburile italiene AC Milan şi Inter Milano au renunţat la proiectul Super Ligii Europene, după valul de proteste din partea fanilor şi a jucătorilor.

La nivel mondial, majoritatea şi-a exprimat dezaprobarea faţă de anunţul făcut de 12 dintre cele mai mari cluburi europene, care au ajuns un acord pentru crearea unei noi competiţii, 'European Super League', guvernată de cluburile fondatoare. AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea FC, FC Barcelona, Inter Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham s-au unit în acest demers.

Astăzi, iniţiatorii competiţiei au dat publicităţii un comunicat în care precizează că proiectul, pe care îl consideră benefic pentru fotbal, va fi remodelat.

"Vreau să-mi cer scuze faţă de toţi fanii şi susţinătorii clubului de fotbal Liverpool pentru tulburarea pe care am provocat-o în ultimele 48 de ore. Este de la sine înţeles, dar ar trebui spus, că proiectul propus nu va rezista niciodată fără sprijinul fanilor. Nimeni nu a gândit altfel în Anglia. În aceste 48 de ore, aţi fost foarte clari că nu va rezista. Noi v-am auzit. Şi vreau să-mi cer scuze faţă de Jurgen (Klopp), de Billy (Hogan), de jucători şi de toţi cei care lucrează atât de mult la LFC pentru a-i face mândri pe fanii noştri. Nu au absolut nicio responsabilitate pentru această tulburare. Au fost cei mai tulburaţi şi asta e nedrept. Asta doare cel mai rău. Îşi iubesc clubul şi lucrează pentru a vă face mândri în fiecare zi. Ştiu că întreaga echipă LFC are expertiza, spiritul de conducător şi pasiunea necesare pentru a reconstrui încrederea şi a ne ajuta să mergem mai departe.

În urmă cu mai bine de un deceniu, când ne-am înscris pentru provocările asociate fotbalului, am visat la ceea ce aţi visat şi voi. Şi am muncit din greu pentru a vă îmbunătăţi clubul. Munca noastră nu este terminată. Şi sper să înţelegeţi că, şi atunci când greşim, încercăm să lucrăm în cel mai bun interes al clubului vostru. În acest efort, v-am dezamăgit. Din nou, îmi pare rău şi eu singur sunt responsabil pentru inutilul spirit negativ din ultimele două zile. Este ceva ce nu voi uita. Şi arată puterea pe care fanii o au astăzi şi pe bună dreptate vor continua să o aibă.

Dacă există un lucru arătat clar de această oribilă pandemie este cât de cruciali sunt fanii pentru sportul nostru şi pentru fiecare sport. Se vede în fiecare stadion gol. A fost un an incredibil de dur pentru noi toţi, practic nimeni nu a fost neafectat. Este important ca familia fotbalului de la Liverpool să rămână intactă, vitală şi angajată faţă de ceea ce am văzut de la voi, la nivel global, cu gesturi locale de bunătate şi sprijin. Vă pot promite că voi face tot ce pot pentru a continua acest lucru", a spus John W Henry.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele