Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21571931/1/profimedia-0867989004.jpg

Philadelphia 76ers a câştigat duelul cu New York Knicks, scor 125-114, în noaptea de joi spre vineri.

Prima repriză a fost una echilibrată, dar şi tensionată. Knicks a intrat la cabine cu un avans de trei puncte, la finalul a două sferturi în care meciul a fost întrerupt de mai multe ori, din cauză că oficialii au fost nevoiţi să revadă posibile faulturi antisportive.

Sfertul al treilea a fost un adevărat festival ofensiv pentru Joel Embiid şi coechipierii săi. MVP-ul neoficial al sezonului curent a înscris trei aruncări consecutive de la distanţă, după ce ratase primele două încercări. Embiid a terminat al treilea act cu 18 din cele 43 de puncte înscrise de 76ers. 

Mai mult decât atât, Embiid a marcat 50 de puncte şi a setat un nou record personal în playoffs! De asemenea, superstarul a devenit primul jucător de la Philadelphia, de la Iverson în 2003 încoace, care înscrie 50 de puncte într-un meci din playoffs!

Tot în sfertul al treilea, 76ers a fost letală de la distanţă, marcând de 9 ori din 12 încercări, intrând cu un avans de 13 puncte în ultimul act.

Pe lângă Embiid, de la Philadelphia s-a remarcat şi Maxey, cu 25 de puncte. De la Knicks, Brunson a făcut un meci fenomenal, marcând 39 de puncte şi acumulând şi 13 pase decisive.

New York Knicks conduce cu 2-1 în seria cu Philadelphia 76ers. Meciul al patrulea se va disputa duminică, de la 20:00, ora României.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele