Ultima oră
Echipa Under 19 a CS Dinamo a câştigat Cupa României Naţional Echipa Under 19 a CS Dinamo a câştigat Cupa României Naţional
Dan Petrescu, uimit de situaţia de la Rapid. „Este ceva de neînţeles pentru mine” Dan Petrescu, uimit de situaţia de la Rapid. „Este ceva de neînţeles pentru mine”
Irina Begu, victorie de senzaţie la Roma. Merge în optimi, după ce a pierdut doar 2 gameuri cu locul 30 WTA Irina Begu, victorie de senzaţie la Roma. Merge în optimi, după ce a pierdut doar 2 gameuri cu locul 30 WTA
Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6 Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6
UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic
Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist” Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist”

VIDEO | Petrolul - CFR Cluj 1-2. Providenţialul Deac aduce victoria în minutul 90+4!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21477810/2/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a 24-a din Superligă. Deac a marcat golul victoriei clujenilor în minutul 90+3.

Clujenii şi-au anunţat intenţiile ofensive din primul minut, când Otele a trimis puţin pe lângă poartă. Scorul a fost deschis însă de ploieşteni, în minutul 23, prin Irobiso.

Oaspeţii au egalat în minutul 51, când Kader Keita a şutat din afara careului, lăsându-l spectator pe Zima. În minutul 74 Răzvan Sava a scos foarte bine la şutul pe poartă al lui Alexandru Musi, iar gazdele au pus presiune pe apărarea clujenilor însă oaspeţii au înscris golul de trei puncte în minutul 90+3 şi meciul s-a încheiat cu victoria CFR Cluj, 2-1.

VIDEO | Petrolul - CFR Cluj 1-2 (Irobiso 23 / Keita 52, Deac 90+4), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Huja, Ţicu (cpt.) - Doua, Seto, Jair, Grozav - Musi - Irobiso
  • CFR: Sava - Manea, Boben, M. Ilie, Mamic - Muhar, K. Keita, Tachtsidis - Deac (cpt.), Bîrligea, Otele

Minutul 90+7: Final de meci! CFR se impune cu 2-1.

Minutul 90+4: GOL CFR! Michael trimite din careu la Deac, care complet nemarcat îndeplineşte o formalitate din câţiva metri.

Minutul 90+1: Filip reia spectaculos din foarfecă peste poartă.

Minutul 83: Jair îl lansează pe Işfan, Boben îl încurcă puţin, iar Sava salvează.

Minutul 78: Işfan îl driblează pe Sava şi înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 73: Şansă uriaşă irosită de gazde! Musi primeşte pe 5 metri, dar trage în Sava.

Minutul 71: Michael scapă pe contraatac singur cu Zima, dar portarul ceh îşi ţine echipa în meci.

Minutul 61: Musi trimite din câţiva metri pe lângă poartă.

Minutul 52: GOL CFR! Ardelenii au un atac prelungit, mingea ajunge la Keita care reia din 20 de metri perfect plasat.

Minutul 45+3: Pauză! Petrolul conduce cu 1-0.

Minutul 23: GOL Petrolul! Irobiso scapă de marcajul lui Matei Ilie şi îl învinge pe Sava din careu.

Minutul 20: Bîrligea preia în careu şi îi păcăleşte pe Meijers şi Papp, dar Zima intervine providenţial.

Minutul 1: Otele scapă singur cu portarul, dar reia pe lângă poartă. Nigerianul a părut că nu se forţează să reia, deoarece credea că e în offside.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

CFR Cluj ocupă locul secund în Superligă, cu 39 de puncte acumulate în 23 de etape. Adrian Mutu a început cu dreptul mandatul de antrenor pe banca ardelenilor şi a câştigat prima partidă, cu FC Voluntari, scor 4-1.

Clujenii nu mai pot face paşi greşiţi în lupta pentru titlu, având în vedere că liderul campionatului, FCSB, s-a dinstanţat la 11 puncte.

Petrolul Ploieşti se află pe poziţia a 9-a în clasament, cu 31 de puncte după 23 de partide disputate. "Găzarii" nu traversează o perioadă foarte bună şi au o singură victorie în ultimele 7 meciuri în toate competiţiile. Cu toate acestea, echipa de pe "Ilie Oană" ţinteşte un loc care să îi asigure prezenţa în play-off.

Confruntarea tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria CFR-ului, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Avounou, în minutul 12.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele