Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Petrolul - FC Argeş 2-0. ”Lupii galbeni” ies din seria nefastă

Superliga Publicat pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20894376/3/petrolul-ploiesti-fc-arges-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

Petrolul a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, în etapa a 15-a din Superligă.

Golurile au fost marcate de Grozav - 13 şi Budescu - 84 (penalty).

FC Argeş a avut un jucător eliminat, pe Alceus, în minutul 56.

VIDEO | Petrolul - FC Argeş 2-0 (Grozav 12, Budescu 84-penalty), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Petrolul: Vâlceanu - Mathaus, Huja, Meijers - Borţa, Seto, Jair, Ţicu - Grozav - Irobiso, Măzărache
  • FC Argeş: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Latovlevici - M. Colli, Njike - Işfan, Alceus, Calcan - Garita

Minutul 90+4: Fluier final! Petrolul se impune cu 2-0.

Minutul 83: GOL Petrolul! Raynov are o intervenţie în careu asupra lui Bratu. Proaspăt intrat pe teren, Constantin Budescu transformă fără emoţii.

Minutul 56: Alceus îl faultează la mijlocul terenului pe Gicu Grozav în încercarea de a opri un atac în viteză. Jucătorul celor de la FC Argeş vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Minutul 45+2: Pauză! Petrolul conduce cu 1-0 pe FC Argeş.

Minutul 39: Şansă bună pentru gazde. Mathaus reia puţin pe lângă poartă cu capul, după o minge venită din corner.

Minutul 12: GOL Petrolul! Gicu Grozav ia o acţiune pe cont propriu şi înscrie din interiorul careului cu un şut la vinclu.

Minutul 10: Irobiso primeşte o centrare din flanc şi trimite cu capul din câţiva metri, dar Straton are o intervenţie de senzaţie.

Minutul 8: Dobrosavlevici reia în plasa laterală, după o lovitură de colţ.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Petrolul este într-o formă foarte slabă, ploieştenii au înregistrat cinci înfrângeri consecutive în SuperLiga şi pare că Nae Constantin a pierdut de tot vestiarul, de la scandalul cu Gabi Tamaş. ”Lupii Galbeni” au adunat 17 puncte până în acest moment, dar le va fi greu să menţină poziţia bună din clasament, dacă nu îşi vor reveni.

De cealaltă parte, FC Argeş se află pe o traiectorie ascendentă, chiar dacă a făcut doar egal cu FC Voluntari, după ce câştigase cu Universitatea Craiova. Piteştenii au avut mult ghinion în partida cu ilfovenii, dar au dominat jocul. Prepeliţă, care părea ca şi plecat de la FC Argeş după ce înregistrase patru eşecuri consecutive, a reuşit să redreseze lucrurile, însă echipa are nevoie de o victorie în deplasarea de la Ploieşti pentru a căpăta încredere.

În ultimele cinci partide dintre cele două, FC Argeş a câştigat de trei ori, Petrolul o singură dată şi un meci s-a terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele