Ultima oră
Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea” Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea”
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma

VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 2-1. Prahovenii suferă cu ultima clasată şi obţin trei puncte mari în lupta la play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21392586/2/petrolul-ploiesti-fc-botosani-superliga-superbet-24-11-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

În minutul 29, arbitrul Viorel Flueran a dictat penalti pentru Petrolul, la o intervenţie în careu a lui Mutombo asupra lui Alexandru Musi, dar după consultarea VAR lovitura de la 11 metri a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid anterioară faultului, iar cartonaşul galben acordat lui Mutombo a fost şters.

În minutul 52 Valentin Ţicu şi-a marcat revenirea în echipă cu un gol din lovitură liberă, mingea învingându-l pe Ducan după ce a fost uşor deviată de Gabriel David. După numai trei minute Grozav a majorat scorul la 2-0. În minutul 79 Ţicu a comis un henţ şi Viorel Flueran a dictat lovitură de la 11 metri. Eduard Florescu a transformat în minutul 81 şi ploieştenii reuşesc prima victorie după trei remize consecutive.

În clasament, Petrolul este pe locul 6, cu 25 de puncte, iar FC Botoşani rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 8 puncte şi fără victorie în acest sezon.

VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 2-1 (Ţicu 52, Grozav 55 / Florescu 81-penalty), în direct, pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Huja, Ţicu - Jefferson, Seto, Diomande - Musi, G. Grozav, Jair
  • FC Botoşani: Ducan - R. Benzar, Mutombo, Ţigănaşu, A. Dragu - Dican - G. David, Ed. Florescu - C. Petro, M. Ilicic, N'goma

Minutul 90+7: Final de meci! Petrolul se impune cu 2-1.

Minutul 79: GOL FC Botoşani! Ţicu comite henţ în careu, iar Florescu transformă.

Minutul 55: GOL Petrolul! Erori mari în defensiva celor de la Botoşani. Ducan respinge slab până la Grozav, care îndeplineşte o formalitate.

Minutul 52: GOL Petrolul! Ţicu execută o lovitură liberă din lateral de la distanţă. David deviază mingea şi îl păcăleşte pe Ducan.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 29: Mutombo îl faultează în careu pe Musi şi se dictează penalty. Decizia este întoarsă la VAR pentru offside.

Minutul 24: Grozav este nepermis de liber la 8 metri, dar reia un balon centrat din flanc cu pământul peste buturi.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------------

Astăzi, de la 20:30, Petrolul întâlneşte Botoşani. Partida va fi în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, confruntarea din Superligă va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport în format video-text, unde vor putea fi urmărite toate toate faze importante din meci, inclus cele care necesită arbitrajul video.

Petrolul traversează o perioadă bună în Superligă, echipa este pe locul 6 în clasament, cu 22 de puncte şi speră ca în acest sezon să prindă play-off-ul. 

În tabăra opusă, FC Botoşani traversează o perioadă extrem de dificilă. Echipa ocupă ultimul loc în clasament, dar ara avea şanse să se salveze din frumul către Liga 2. 

Echipa patronată de Valeriu Iftime are doar 8 puncte, după 16 etape jucate. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele