Ultima oră
Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6 Kenyanul Alex Nzioka Matata a câştigat semimaratonul Bucureşti. Leonard Mitrică şi Alexandru Corneschi s-au clasat pe 5 şi 6
UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic
Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist” Jucătorul lui Dinamo e convins de asta, înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist”
Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă
Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă” Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă”
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”

VIDEO | Petrolul - FCU Craiova, 1-0, Prima Sport 1! Ploieştenii se impun la limită

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21527010/3/petrolul-ploiesti-fc-u-craiova-play-out-superliga-superbet-18-03-2024-1.jpg

Echipa Petrolul Ploieşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în ultimul meci al primei etape din play-out-ul Superligii.

În prima repriză, cele două formaţii nu au avut multe ocazii clare de gol, iar gazdele s-au aflat la conducerea jocului, ratând la lovitura de cap a lui Papp, în minutul 27. După trei minute Jair a trimis în bară, lovind balonul cu umărul.

Acelaşi Jair avea însă să deschidă scorul în minutul 61, cu un voleu din afara careului. Avea să fie şi unicul gol al întâlnirii, iar Petrolul a reuşit prima victorie, după patru înfrângeri consecutive.

Ploieştenii au ajuns la 21 de puncte, ocupând locul 4 în play-out. FCU Craiova este pe locul 7, cu 16 puncte, la doar un punct peste Dinamo şi două peste FC Voluntari.

Echipele de start:

  • Petrolul: Zima; Dumitriu, Papp, Garutti, Ticu; Hanca; Seto; Musi, Jair, Işfan, Berish
  • FCU Craiova: Gurău; Negru, Lacroix, Lekiatas, Mascarenhas; Achim, Albu; Baeten, Bauza, Chiţu; Bănuţă

Minutul 90+4. Finalul partidei!

Minutul 62. Gooolll Petrolul! Jair trimite puternic, iar mingea deviată de Achim se duce în poarta oltenilor!

Minutul 45+6. FInalul primei reprize!

Minutul 31. Imensă ratare a lui Jair, care trimite defectuos din faţa porţii!

Minutul 27. Ocazie pentru Petrolul! Papp trimite periculos cu capul, însă mingea trece pe lângă poartă!

Minutul 1. A început partida!

_________________________________________________________________

Petrolul nu traversează o perioadă foarte bună, având doar 2 victorii, 2 egaluri şi 5 întrângeri în acest an. Ploieştenii se află pe locul 11, cu 18 puncte, şi au nevoie de victoria pentru a se depărta de zona roşie a clasamentului.

De cealaltă parte, FCU Craiova se află pe a 13-a poziţie, cu 16 puncte, prima care duce la barajul pentru rămânerea în Superliga. Oltenii au obţinut doar patru puncte din ulimele 9 etape, în ultimul rând fiiind învinşi cu 2-1 chiar de rivala din oraş, Universitatea Craiova.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria lui FCU Craiova, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele