Ultima oră
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa
O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat

VIDEO | Petrolul – FCU Craiova 1-1. Kovacs a anulat un gol al ploieştenilor şi i-a lăsat în inferioritate numerică în finalul partidei

Superliga Publicat pe 18 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20951493/9/petrolul-ploiesti-fc-u-craiova-superliga-superbet-18-12-2022.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în cadrul etapei a 21-a împotriva echipei FCU Craiova 1948.

Petrolul a deschis scorul prin Irobiso, cu o lovitură de cap, în minutul 45+1. Oltenii au egalat în minutul 63, când Bauza l-a învins pe Leitner cu un şut la colţul scurt. Arbitrul Istvan Kovacs a anulat golul lui Gabi Iancu, din minutul 78, pentru ofsaid, iar în minutul 82 a anulat şi un gol al gazdelor, înscris de Jair, după consultarea VAR. Imediat Kovacs l-a eliminat pe Jair cu roşu direct şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cartonaşe galbene: V. Ticu 5, Borta 51, Seto 69, Olaru 90+3 / Achim 21

Cartonaş roşu: Jair (Petrolul) min. 87

  • Arbitri: Kovacs Istvan - Marinescu Vasile, Artene Ovidiu – Barbu Marian
  • Arbitri VAR: Cojocaru Adrian Viorel - Trandafir Cristina Mariana
  • Observator: Marian Salomir

Petrolul - FCU Craiova, 1-1 (Irobiso C. 45+1, / Bauza J. 63')

Echipele de start:

  • Petrolul: Leitner - Mathaus, Meijers, Huja - Borţa, Seto, Jair, Ţicu (cpt.) - Budescu, Irobiso, Grozav
  • Rezerve: Vâlceanu - Olaru, Velisar, Cebotaru, Dumitriu, Bratu, Cioiu, Tucaliuc, Măzărache
  •  
  • FCU Craiova: Gurău - Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert - Albu, Vl. Achim - Baeten, Bauza (cpt.), Bahassa - Ganea
  • Rezerve: Mogoşanu - Papadopoulos, Zanfir, Van Durmen, Marquet, Sidibe, Chiţu, Iancu, Blănuţă

Min. 90+6: Final de partidă!

Min. 87: VAR-ul intervine din nou şi Kovacs îi arată cartonaşul roşu lui Jair. Jucătorul polieştenilor este eliminat după ce l-a faultat pe Duarte.

Min. 82: INCREDIBIL! Petrolul marchează prin Jair, dar golul lui este anulat pe motiv de offside. Kovacs a fost chemat la VAR şi a anulat golul ploieştenilor, chiar dacă pare că Irobiso nu influneţează faza.

Min. 63: GOL marcat de FCU Craiova! Bauza primeşte o minge la marginea careului, profită de culoarul de şut şi egalează scorul cu o execuţie plasată.

Min. 48: Ce mai e de spus!? Irobiso este găsit perfect, total liber în careu, dar mingea se loveşte de el şi atacantul de face de râs la o fază, unde avea de îndeplinit doar o formalitate.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45+1: GOL marcat de Petrolul! Budescu bate repede cornerul şi Irobiso, liber în careu, deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 40: Ocazie bună pentru FCU Craiova, mingea ajunge la Bauza, care şutează din afara careului, dar execuţia sa se opreşte în braţele portarului.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Petrolul Ploieşti este una dintre revelaţiile sezonului, chiar dacă echipa traversează o perioadă grea pe plan financiar. Însă lipsa banilor nu şi-a lăsat prea mult amprenta asupra jocului echipei, astfel că prahovenii au cochetează cu locurile de play-off.

 

În tur, la Craiova, Petrolul Ploieşti a reuşit să se impună la limită, cu scorul de 1-0, cu un gol reuşit de Jair. Între timp, cele două echipe s-au întâlnit din nou în Cupa României, la Ploieşti. A fost rândul oltenilor să se impună, tot la limită, cu 1-0, gol reuşit de Iancu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele