Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 2-1. Berisha dă lovitura în minutul 90+4!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21491423/2/poli-iasi-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-02-10-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului.

Ploieştenii au început partida cu ocazia lui Irobiso, din primul minut, iar replica ieşenilor a venit în minutul 12, când a Zima a apărat la şutul lui Bettaieb. Portarul oaspeţilor, Ailenei, a intervenit la lovitura de cap al lui Alexandru Musi, în minutul 15, dar Poli va deschide scorul după o jumătate de oră de joc, prin Rareş Ispas.

Irobiso a ratat egalarea în prelungirile primei reprize (min. 45+2), iar la pauză ieşenii au intrat cu avantaj minim. Gazdele au egalat în minutul 60, prin Alexandru Musi, iar oaspeţii au trimis în bară în minutul 86, prin Luca Mihai.

Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 90+4, când Todoroski a trimis o pasă greşită şi Berisha a reuşit să intercepteze, înscriind după o cursă până în careul oaspeţilor.

S-a încheiat 2-1 şi Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 2-1 (Musi 60, Berisha 90+4 / Ispas 30), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start:

  • Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja, Ţicu – Hanca, Seto, Jair, Grozav – Musi, Irobiso
  • Poli Iaşi: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Bordeianu, Garobbio – Bettaieb, Mihai, Ştefanovici - Harrison

Minutul 90+6: Final de meci! Petrolul se impune cu 2-1.

Minutul 90+4: GOL Petrolul! Berisha scapă pe contraatac şi îl învinge pe Ailenei. Mingea a atins de două ori bara înainte să intre în poartă.

Minutul 86: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Mihai a reluat în careu, Zima a rămas spectator, dar mingea a zguduit bara.

Minutul 60: GOL Petrolul! Musi primeşte în careu, rezistă de lângă trei adversari şi egalează.

Minutul 57: Bordeianu a reluat în forţă de la distanţă. Zima a văzut târziu mingea ce s-a dus pe lângă poartă.

Minutul 45+4: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0.

Minutul 30: GOL Poli Iaşi! Ispas a reluat din 5 metri o minge venită din corner.

Minutul 12: Bettaieb rezistă marcajului lui Huja, pătrunde în careu, însă Zima respinge în corner.

Minutul 1: Irobiso preia perfect în careu, dar reia puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Petrolul Ploieşti se află pe locul 9 în clasament, cu 32 de puncte acumulate după 25 de etape. Cu o victorie în această seară, "găzarii" pot urca până pe 6, prima poziţie care asigură accederea în play-off. Ploieştenii au înregistrat în acest an o singură victorie, două egaluri şi o înfrângere.

De cealaltă parte, Poli Iaşi se bate la salvarea de la retrogradare. Moldovenii ocupă locul 14 în clasament, cu 27 de puncte, la 3 lungimi de prima poziţie care se află deasupra zonei roşii. Ieşenii vin după remiza albă de pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 0-0.

Confruntarea tur dintre cele formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele