Ultima oră
Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa

VIDEO | Petrolul renaşte sub bagheta lui Florentin Pârvu. ”Am făcut o analiză foarte bună a lor”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21082641/1/petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-5-03-2023-2.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 68, când craioveanul Dragoş Albu a greşit o pasă, iar ploieştenii au plecat pe contraatac. Doua a pasat în careu pentru Ţicu şi acesta a înscris. Petrolul este noul lider din play-out-ul Ligii 1, cu 24 de puncte, iar FCU Craiova cade pe locul secund, cu 23 de puncte.

Cei de la Petrolul şi-au schimbat situaţia radical sub bagheta lui Florentin Pârvu, care a ţinut să îşi laude elevii.

 

”Chiar ştiam ce ne aşteaptă aici la Craiova, am făcut o analiză foarte bună a lor. Jucători buni, dacă le dai spaţiu cu siguranţă joacă, dar noi am interpretat foarte bine faza defensivă. Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie. Aş vrea să remarc toţi băieţii, tot grupul de jucători. La Ploieşti s-a creat un grup bun de jucători, sunt uniţi în vestiar şi asta contează cel mai mult.

Ce vreau să vă spun este că mai sunt jocuri de disputat şi nu trebuie în acest moment să fim superficiali. Din contră. Trebuie să muncim mult mai mult decât am muncit acum. Luni, suntem la antrenament şi vom pregăti meciul cu Mioveni. Vă spun sigur, şi nu este un clişeu, play-out-ul este foarte disputat. Echipele sunt sensibil egale, punctele sunt apropiate, orice victorie sau orice înfrângere te poate aduce sus sau mai jos în clasament.

Am vorbit la final cu Bauza, e un jucător foarte bun, care mie îmi place foarte mult. Am ştiut cum să îl blocăm, băieţii mei au jucat foarte bine. Felicitări băieţilor că vin după o săptâmână grea în care am avut probleme medicale”
, a spus Pârvu, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri