Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Petrolul renaşte sub bagheta lui Florentin Pârvu. ”Am făcut o analiză foarte bună a lor”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21082641/1/petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-5-03-2023-2.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 68, când craioveanul Dragoş Albu a greşit o pasă, iar ploieştenii au plecat pe contraatac. Doua a pasat în careu pentru Ţicu şi acesta a înscris. Petrolul este noul lider din play-out-ul Ligii 1, cu 24 de puncte, iar FCU Craiova cade pe locul secund, cu 23 de puncte.

Cei de la Petrolul şi-au schimbat situaţia radical sub bagheta lui Florentin Pârvu, care a ţinut să îşi laude elevii.

 

”Chiar ştiam ce ne aşteaptă aici la Craiova, am făcut o analiză foarte bună a lor. Jucători buni, dacă le dai spaţiu cu siguranţă joacă, dar noi am interpretat foarte bine faza defensivă. Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie. Aş vrea să remarc toţi băieţii, tot grupul de jucători. La Ploieşti s-a creat un grup bun de jucători, sunt uniţi în vestiar şi asta contează cel mai mult.

Ce vreau să vă spun este că mai sunt jocuri de disputat şi nu trebuie în acest moment să fim superficiali. Din contră. Trebuie să muncim mult mai mult decât am muncit acum. Luni, suntem la antrenament şi vom pregăti meciul cu Mioveni. Vă spun sigur, şi nu este un clişeu, play-out-ul este foarte disputat. Echipele sunt sensibil egale, punctele sunt apropiate, orice victorie sau orice înfrângere te poate aduce sus sau mai jos în clasament.

Am vorbit la final cu Bauza, e un jucător foarte bun, care mie îmi place foarte mult. Am ştiut cum să îl blocăm, băieţii mei au jucat foarte bine. Felicitări băieţilor că vin după o săptâmână grea în care am avut probleme medicale”
, a spus Pârvu, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri