Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

VIDEO | Petrolul - ”U” Cluj 0-2. Ardelenii se descurcă excelent pe un teren greu şi bifează prima victorie din istorie pe terenul ”lupilor galbeni”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21095168/1/petrolul-ploiesti-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-02-12-2022.jpg

Universitatea Cluj a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti în etapa a 4-a din Play-out-ul Superligii.

Startul partidei de pe stadionul „Ilie Oană” s-a dat pe o ploaie torenţială, care însă nu i-a deranjat pe oaspeţi. Clujenii au deschis scorul repede, în minutul 10, prin Chipciu, iar în minutul 16 Nistor a stabilit scorul final.

Petrolul pierde primul meci după o serie de patru victorii consecutive, şi este pe locul secund în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe locul 6, cu 23 de puncte.

VIDEO | Petrolul - ”U” Cluj 0-2 (Chipciu 10, Nistor 16), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Petrolul: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Doua, Seto, Tavares, Grozav, Ţicu - Irobiso, Bratu
  • ”U” Cluj: Gorcea - Oancea, Martic, Ilie, Chipciu - Filip, Bic, Goranov - Nistor - Thiam, Tescan

Minutul 90+3: Fluier fina! Universitatea Cluj se impune cu 2-0.

Minutul 83: Petrolul a ratat o şansă mare de a reveni în meci. Grozava a luftat însă din câţiva metri.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Cluj conduce cu 2-0.

Minutul 30: Grozav trage din marginea careului în bara transversală!

Minutul 16: GOL ”U” Cluj! Ardelenii pleacă pe un contraatac supranumeric, cei de la Petrolul resping în primă fază, însă Nistor face 2-0, cu o execuţie frumoasă din interiorul careului!

Minutul 10: GOL ”U” Cluj! Oaspeţii construiesc foarte bine în careu, deşi este plin de bălţi. Chipciu marchează din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Mai mult decât atât, meciul dintre cele două echipe din play-off poate fi văzut în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Petrolul pare că şi-a revenit şi este pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, având cu un punct peste locul secund ocupat de FC U Craiova 1948. 

”U” Cluj are în acest sezon ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Echipa antrenată de Neluţu Sabău este la un singur punct de locul care o poate duce la retrogradare. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele