Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova 2-3. Oltenii ies triumfători dintr-un meci cu de toate şi se califică matematic în play-off

Superliga Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21507700/2/fc-petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 3-2, gruparea Petrolul Ploieşti, în etapa a 28-a din Superligă.

La Ploieşti, oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, prin Jovan Markovic, din centrarea lui Mitriţă. După opt minute, Baiaram a făcut 2-0, dar ploieştenii au redus din diferenţă în minutul 45+1, prin Huja.

Grozav a reuşit aă egaleze în minutul 47, cu un şut superb, dar craiovenii au revenit în avantaj prin Baiaram, în minutul 59. Andrei Ivan a ratat penalti în minutul 83 şi Universitatea Craiova a rămas în zece în minutele de prelungiri, dar s-a impus cu 3-2 şi este pe locul 4 în clasament, cu 45 de puncte.

Petrolul ocupă poziţia a 10-a, cu 35 de puncte.

VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova 2-3 (Huja 45+1, Grozav 47 / Markovic 32, Baiaram 39, 58), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Huja - Dumitriu, Jair, Diomande, Hanca - Musi, Irobiso, Grozav
  • Universitatea Craiova: Popescu - Căpăţînă, Screciu, Maldonado, Ndong - Creţu, Mateiu, Houri - Baiaram, Markovic, Mitriţă

Minutul 90+12: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-2.

Minutul 90+8: Ndong este eliminat pentru un gest nesportiv asupra lui Berisha.

Minutul 82: Zima scoate penalty-ul executat de Ivan! Faza ce a generat a fost una extrem de controversată, după analiza VAR, deşi anterior a fost un fault în atac la Papp.

Minutul 58: GOL Universitatea Craiova! Houri îl găseşte pe Mitriţă, care avansează din flanc şi scoate în câţiva metri la Markovic, care îndeplineşte o formalitate.

Minutul 47: GOL Petrolul! Grozav reia splendid din afara careului. Portarul Craiovei nu a avut replică.

Minutul 45+3: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 2-1.

Minutul 45+1: GOL Petrolul! Huja se înalţă peste defensiva adversă şi profită de o mică ezitare a portarului Popescu.

Minutul 39: GOL Universitatea Craiova! Markovic sprintează, culcă un adversar şi trimite în careu la Baiaram, acesta înscrie cu un şut moale, dar care îl bate pe Zima.

Minutul 32: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă îl găseşte perfect pe Markovic, care trimite din 10 metri, după ce a rezistat marcajului a doi adversari.

Minutul 12: Mitriţă reia de la 25 de metri, iar Zima respinge în lateral cu ceva emoţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Petrolul vine după înfrângerea din runda trecută, scor 1-0, în faţa lui UTA, şi se află pe locul 8 în Superliga, cu şanse mari să prindă play-off-ul. Ploieştenii se află la trei puncte de ”U” Cluj, formaţie ce se află pe ultima poziţie care duce în play-off.

De cealaltă parte, U. Craiova se situează pe poziţia a 4-a în Superliga şi vine după victoria obţinută etapa trecută, scor 2-1, în meciul cu FC Voluntari. Oltenii se află la o distanţă considerabilă de liderul FCSB, mai exact 16 ”lungimi”.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria 3-1 a ploieştenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele