Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Petrolul – UTA 1-0. Doua aduce în minutul 89 o victorie crucială pentru ”lupii galbeni”

Petrolul Ploiești Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21059153/2/petrolul-ploiesti-uta-arad-superliga-superbet-17-03-2023-1.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad, cu un gol marcat în minutul 90, în prima etapă a play-out-ului Superligii.

Autorul unicului gol al meciului a fost, în minutul 90, Doua, care a şutat puternic din afara careului, la o minge respinsă de apărarea arădenilor.

VIDEO ǀ Petrolul – UTA 1-0 (Doua 89), pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Petrolul: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Doua, Dumitriu, Purtic, Jair, Ţicu - Irobiso, Grozav
  • UTA: Kucher - Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop, Batha, Anton, Ubbink - Otele, Postolachi

Minutul 90+4: Fluier final! Petrolul se impune cu 1-0.

Minutul 90+2: Şansă uriaşă irosită de UTA! Vâlceanu a respins spectaculos din câţiva metri la execuţia lui Barbosa.

Minutul 89: GOL Petrolul! Doua dă lovitura, cu o execuţie foarte bine plasată din afara careului!

Minutul 73: Barbosa reia defectuos din 7 metri, după o minge excelentă trimisă de Abeid.

Minutul 69: Budescu îl găseşte excelent în careu pe Irobiso, dar nigerianul trage peste poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 44: Ubbink şutează puţin pe lângă poartă din marginea careului.

Minutul 18: Grozav îl găseşte excelent în careu demarcat pe Dumitriu, dar acesta în loc să şuteze, scoate în spate la Purtic, care nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------

În acelaşi timp, cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Petrolul Ploieşti porneşte în play-out de pe locul 8 de baraj pentru Conference League (locul 2 din grupa pentru retrogradare), cu 18 puncte, fără să beneficieze de rotunjire în clasament. De cealaltă parte, UTA se află pe poziţia a 15-a retrogradabilă (a 9-a din play-out) cu 14 puncte rotunjite la înjumătăţire.

În timpul sezonului regular, cele două echipe şi-au împărţit victoriile în tur şi în retur după cum urmează: UTA – Petrolul 2-0 şi Petrolul – UTA 2-1.

Cum s-au descurcat Petrolul şi UTA în sezonul regular:

  • Petrolul: locul 8, 11 victorii, 3 egaluri, 16 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 44 de goluri primite, 36 de puncte;
  • UTA: locul 15, 6 victorii, 9 egaluri, 15 înfrângeri, 29 de goluri marcate, 41 de goluri primite, 27 de puncte.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri