Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Pigliacelli, la ultimul interviu ca jucător al Craiovei: "Le mulţumesc fanilor. România e a doua mea casă"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 iul 2022
mail-share icon Email


Mirko Pigliacelli (29 de ani) s-a despărţit de Universitatea Craiova cu un egal, 2-2 pe teren propriu cu Sepsi OSK. La finalul meciului, golakeeper-ul italian care va merge la Palermo a ţinut să le mulţumească fanilor olteni pentru modul în care l-au primit şi susţinut, apoi, de-a lungul celor patru ani petrecuţi în România.
Pentru Pigliacelli, ultima paradă îl alb-albastru a fost una importantă, în al optulea minut de prelungiri în faţa lui Ispas. Apoi, Mirko a venit zâmbitor la interviul de după meci, pe care l-a dat cu puţin timp înainte să se îmbarce în avionul de Italia şi să semneze cu Palermo, formaţie din Serie B cu care speră să promoveze în primul eşalon italian. Cum pleacă Pigliacelli din România? Cu inima împăcată că a dat totul, dar şi cu un sentiment de recunoştinţă vis-a-vis de suporteri:
 
"Despărţirea e grea, au fost patru sezoane super şi m-am simţit foarte bine. Azi s-a terminat, începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziţia lui Mister, care a decis să mă bage în teren. Eu, oricum, trebuie să-mi fac echipa pentru care joc sau am jucat până acum, accidentarea nu are nicio treabă.
 
Eu cred că a fost un meci echilibrat, noi am avut 2-0, dar ei au făcut un meci foarte bun, au avut patru-cinci ocazii mari. La 2-0 trebuia să câştigăm, dar rezultatul în general e unul corect.
 
Contractele se fac în două părţi. Eu am încercat să prelungim şi mi se spunea că sunt sunat. Am aşteptat, apoi a venit oferta de la Palermo şi nu puteam să spun nu. Eu cred că merg într-un oraş foarte mare, la o echipă cu o mare istorie, sperăm să readucem echipa unde-i e locul, în Serie A. Trebuie să le spun doar mulţumesc fanilor Craiovei, a fost incredibil cum s-au purtat cu mine şi cum m-am simţit aici. Doar mulţumesc! Da, România e a doua mea casă!", a spus Pigliacelli, la ultimul interviu acordat din postura de jucător al oltenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri