Ultima oră
”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova ”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”

VIDEO | Ploaia torenţială din New Delhi a întrerupt cursa de Moto 3 din India

Auto-Moto Publicat pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21324531/2/ploua.png

Ploaia torenţială din New Delhi a întrerupt cursa de Moto 3 din India înainte de sesiunea finala a calificărilor.

Probleme cu acordarea vizelor înainte de prima cursă MotoGP din India. Printre cei afectaţi, Marc Marquez

Marc Marquez, de şase ori campion mondial, se numără printre cei câţiva piloţi ale căror planuri de călătorie pentru cursa de MotoGP din această săptămână din India au fost perturbate de întârzierile la acordarea vizelor, relatează Reuters.

"Zbor întârziat din cauza lipsei vizei pentru #IndiaGP. Aşa că vom pedala pentru o vreme", a anunţat marţi, pe Instagram, pilotul Respol Honda, postând o fotografie cu el pedalând.

De asemenea, mai mulţi piloţi de Moto3 şi reprezentanţi ai mass-media îşi aşteaptă vizele pentru cursa inaugurală de MotoGP de pe circuitul internaţional Buddh de la periferia oraşului New Delhi.

Organizatorii locali au declarat că "lucrează non-stop" pentru a se asigura că vizele vor fi eliberate rapid.

"Regretăm întârzierile neprevăzute în procesul de eliberare a vizelor", au transmis într-un comunicat, marţi seara târziu. "Suntem bucuroşi să anunţăm că majoritatea vizelor au fost deja procesate, iar multe altele sunt pe cale să apară."

Francesco Bagnaia de la Ducati are un avans de 36 de puncte în faţa lui Jorge Martin de la Pramac Racing înaintea celei de-a 13-a curse a sezonului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele