Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0. ”Câinii” au şanse mici să mai prindă play-off-ul

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20930815/1/poli-din.jpg

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Hlistei, în minutul 49.

Programul celorlalte meciuri ale etapei:

Duminică, 27 noiembrie

Ora 14:00

Ripensia Timişoara – Oţelul Galaţi

Ora 19:00

CSA Steaua – Fotbal Club Braşov

Luni, 28 noiembrie

Ora 20:00

AFK Csikszereda – CSC 1599 Şelimbăr.

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0 (Hlistei 48), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Jankov - Martac, Tincu, Plămadă, Finica - Vaşvari, Telcean - Dumitru, Harrison, Roman - Hlistei
  • Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Şerban - Bena, Larrucea, Roşu - Borcea, Buhăescu - Bani

Minutul 90+9: Fluier final! Poli Iaşi se impune cu 1-0.

Minutul 48: GOL Iaşi! Hlistei reia spectaculos din interiorul careului cu o execuţie din foarfecă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 19: Moura pierde foarte uşor în faţa lui Roman, jucătorul lui Poli avansează şi trimite însă în Patriche. Moldovenii au cerut penalty pentru henţ, dar arbitrul nu a dictat nimic.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Cei de la Poli pot urca pe locul 3 în cazul unui succes, în timp ce Dinamo s-ar apropia la un singur punct de play-off, dacă pleacă cu cele 3 puncte. Ar fi o performanţă ce părea ireală după startul de sezon modest, însă Ovidiu Burcă a redresat treptat echipa.

Leo Grozavu a prefaţat partida şi a declarat că cei de la Dinamo sunt una din cele mai în formă echipe din campionat. Gruparea din Capitală nu a mai pierdut de 7 partide în Liga 2.

”Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă în formă, care nu a mai pierdut de şapte etape. Dinamo a arătat o formă bună sportivă în ultima perioadă, are un antrenor plin de entuziasm, care a reuşit într-o perioadă relativ scurtă să închege o formulă de bază cu jucători care împletesc experienţa cu ambiţia şi tinereţea. Sută la sută va fi o partidă grea”, a declarat Grozavu înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele